Vilka filtyper kan jag förhandsvisa i Dropbox?

Du kan synka alla filtyper till ditt Dropbox-konto. Det är dock bara vissa filtyper som kan förhandsvisas på dropbox.com och i Dropbox mobilappar. Du kan söka efter en filtyp i denna artikel genom att trycka på tangenterna Control och eller tangenterna Command och på tangentbordet för att se om du kan förhandsvisa eller strömma den på Dropbox.

Vi uppdaterar den här artikeln när vi lägger till stöd för nya filtyper.

Obs! Om en förhandsvisning inte laddas eller laddas fel kan du ladda ner filen på dropbox.com eller öppna den i en annan app på mobilen eller surfplattan.

Avsnitt i den här artiklen:

Filtyper som förhandsvisas som ett dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.ods

.odt

.otf

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Obs!

• När du förhandsvisar en .pdf-fil med flera sidor, visas en sidomeny där du kan navigera genom dokumentet.
  • Obs! Ser du ett fel när du försöker förhandsvisa en .pdf-fil kan du ha en standardapp inställd för att öppna .pdf-filer. Titta i dina Android-inställningar för att se vilken standardapp som öppnar .pdf-filer. För att vara säker på att du kan förhandsvisa .pdf-filer i Dropbox-appen ska du välja Bara en gång när du får frågan vilken app du vill använda för att förhandsvisa en .pdf-fil.

Filtyper som förhandsvisas som presentationer

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

När du förhandsvisar .ppt- och .pptx- presentationer har förhandsvisningen en sidomeny där du kan navigera genom presentationen.

Filtyper som förhandsvisas som bilder

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.xd

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f

Anmärkningar:

• Endast .sketch -filer skapade i Sketch version 43 eller högre går att förhandsvisa i Dropbox.
  • Animerade .gif -filer fungerar endast när filerna är mindre än 5 MB. Större filer kommer bara att visa första ramen i .gif -filen.

Filtyper som förhandsvisas som video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Obs!

• Är du användare av Dropbox Professional eller med i ett Advanced- eller Enterprise Dropbox Business-team kan du även förhandsvisa .xmf- filer.
  • Video-codec skapad med GoToMeeting går att förhandsvisa.

Filtyper som förhandsvisas som ljud

.aac

.m4a

.mp3

.oga

.wav

Obs! Ljudfiler förhandsvisas inte på mobila webbläsare. Använd Dropbox mobilapp eller ladda ner filen om du vill lyssna på en ljudfil på mobilen eller surfplattan.

Filtyper som blir en länk

.url

.webloc

.website

Filtyper som förhandsvisas som text

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som förhandsvisas som arkiv

.zip

.rar

När du förhandsvisar en arkivfil, kan du navigera genom arkivets filstruktur och förhandsvisa enskilda filer inom arkivet. Ljud- och videofiler i en arkivfil kan dock inte förhandsvisas och du kan inte skriva ut enskilda filer inom ett arkiv från dropbox.com.

Obs! Kommentarer, filaktivitet, läsarinfo och nerladdningsalternativ är tillgängliga endast på arkivets högsta nivå.

Vad är filstorleksgränserna för förhandsvisningar av vanliga filtyper?

• Word: 160 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Excel: 40 MB
  • PDF: 500 MB
  • Bildfiler: 50 MB eller 50 megapixlar
  • Photoshop och .tiff: 200 MB
  • Text- och kodfiler: 4 MB
  • Videofiler: 18 GB (för video-miniatyrbild, själva förhandsvisningen av videofilen har ingen storleksbegränsning)
  • Adobe Illustrator: 144 MB
  • .ttf- och .otf- filer: 32 MB
  • Animerade .gif -filer fungerar endast när filerna är mindre än 5 MB. Större filer kommer bara att visa första ramen i .gif -filen.