Vilka filtyper kan jag förhandsvisa i Dropbox?

Du kan synka alla filtyper till ditt Dropbox-konto. Det är dock bara vissa filtyper som kan förhandsvisas på dropbox.com eller i Dropbox mobilappar. Den här artikeln innehåller dessa filtyper.

Innan du börjar:

• Du kan söka efter en filtyp i denna artikel genom att trycka på control-f (Windows) eller command-f (Mac) på tangentbordet
  • Vi uppdaterar den här artikeln när vi klarar nya filtyper, så kom tillbaka ibland för att se vad som hänt
  • Om en förhandsvisning inte laddas eller laddas fel kan du ladda ner filen på dropbox.com eller öppna den i en annan app på mobilen eller surfplattan

Avsnitt i den här artiklen:

Filtyper som förhandsvisas som ett dokument

.csv

.doc

.docm

.docx

.epub

.numbers

.ods

.odt

.otf

.pages

.pdf

.ps

.rtf

.ttf

.xls

.xlsm

.xlsx

Obs!

• När du förhandsvisar en .pdf-fil med flera sidor, visas en sidomeny där du kan navigera genom dokumentet.
  • Obs! Ser du ett fel när du försöker förhandsvisa en .pdf-fil kan du ha en standardapp inställd för att öppna .pdf-filer. Titta i dina Android-inställningar för att se vilken standardapp som öppnar .pdf-filer. För att vara säker på att du kan förhandsvisa .pdf-filer i Dropbox-appen ska du välja Bara en gång när du får frågan vilken app du vill använda för att förhandsvisa en .pdf-fil.
  • Endast första sidan av .numbers och .pages förhandsvisas.

Filtyper som förhandsvisas som presentationer

.key

.keynote

.odp

.pps

.ppsm

.ppsx

.ppt

.pptm

.pptx

Anmärkningar:

• När du förhandsvisar .ppt- och .pptx- presentationer har förhandsvisningen en sidomeny där du kan navigera genom presentationen.
  • Endast första sidan av .key och .keynote förhandsvisas.

Filtyper som förhandsvisas som bilder

.3fr

.ai

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcs

.dcr

.dng

.dwg

.eps

.erf

.gif

.heic

.jpg

.jpeg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.psd

.r3d

.raf

.rw2

.rwl

.sketch

.sr2

.svg

.svgz

.tif

.tiff

.x3f .xd

Anmärkningar:

• Endast .sketch -filer skapade i Sketch version 43 eller högre går att förhandsvisa i Dropbox.
  • Animerade .gif -filer fungerar endast när filerna är mindre än 5 MB. Större filer kommer bara att visa första ramen i .gif -filen.

Filtyper som förhandsvisas som video

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m4v

.mkv

.mov

.mp4

.mpeg

.mpg

.mts

.oggtheora

.ogv

.rm

.ts

.vob

.webm

.wmv

Obs! Video-codec skapad med GoToMeeting går att förhandsvisa.

Filtyper som förhandsvisas som ljud

.aac

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.wav

.wma

Filtyper som blir en länk

.url

.webloc

.website

Filtyper som förhandsvisas som text

.as

.as3

.asm

.aspx

.bat

.c

.cc

.cmake

.coffee

.cpp

.cs

.css

.cxx

.diff

.erb

.erl

.groovy

.gvy

.h

.haml

.hh

.hpp

.hxx

.java

.js

.json

.jsx

.less

.lst

.m

.make

.markdown

.md

.mdown

.mkdn

.ml

.mm

.out

.patch

.php

.pl

.plist

.properties

.py

.rb

.sass

.scala

.scm

.script

.scss

.sh

.sml

.sql

.txt

.vb

.vi

.vim

.xhtml

.xml

.xsd

.xsl

.yaml

.yml

Filtyper som förhandsvisas som arkiv

.7z

.bz

.bz2

.cpio

.gz

.iso

.lha

.lz

.lzh

.lzma

.rar

.tar

.taz

.tbz

.tbz2

.tgz

.tlz

.txz

.tz

.xar

.xz

.Z

.zip

Obs!
Kommentarer, filaktivitet, visningsinformation och nerladdningsalternativ är tillgängliga endast på arkivets högsta nivå. När du förhandsvisar en arkivfil kan du navigera genom arkivets filstruktur och förhandsvisa enskilda filer i arkivet. Ljud- och videofiler i en arkivfil går dock inte att förhandsvisa och det går inte att skriva ut enskilda filer i ett arkiv från dropbox.com.

Filtyper som förhandsvisas för Dropbox Professional- och Business-kunder

Är du Dropbox Professional-kund eller medlem i ett Dropbox Business-team eller en Advanced-, Education- eller Enterprise-plan kan du även förhandsvisa dessa filtyper:

• .dwg: .dwg- filer förhandsvisas som bilder
  • .mxf: .mxf- filer förhandsvisas som videor

Vad är filstorleksgränserna för förhandsvisningar av vanliga filtyper?

• Adobe Illustrator: 256 MB
  • Alla arkiverade filer: 384 MB
  • Animerade .gif -filer fungerar endast när filerna är mindre än 5 MB. Större filer kommer bara att visa första ramen i .gif -filen.
  • Ljudfiler: 1 GB
  • Excel: 40 MB
  • Bildfiler: 50 MB eller 50 megapixlar
  • PDF: 500 MB
  • Photoshop och .tiff: 200 MB
  • Powerpoint: 288 MB
  • Text- och kodfiler: 4 MB
  • .ttf- och .otf- filer: 32 MB
  • Videofiler: 18 GB (för video-miniatyrbild, själva förhandsvisningen av videofilen har ingen storleksbegränsning)
  • Word: 160 MB