Kan jag radera den förinstallerade Dropbox-appen på Android?

Uppdaterat Nov 08, 2023

Det går för närvarande inte att avinstallera Dropbox-appen från din Android-enhet om den var förinstallerad. Det går dock att inaktivera den.

Om du har problem med Dropbox mobilapp kan du läsa mer om hur du felsöker i Dropbox Android-app.

Så inaktiverar du Dropbox-appen på Android-enheter

Inaktivera Dropbox-appen genom att först avinstallera alla uppdateringar:

1. Gå till Inställningar i enhetens meny.
  2. Tryck på Apparoch sök sedan efter Dropbox-appen.
  3. Välj Avinstallera uppdateringar.

När alla uppdateringar är avinstallerade går det att inaktivera själva appen:

1. Återvänd till menyn Inställningar.
  2. Sök efter Dropbox-appen.
  3. Välj Inaktivera.

Läs mer om att inaktivera appar på Android.