{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Spela videor på en mobilenhet

Visa instruktioner för:

Android

Dropbox Android-app använder den interna videospelaren i operativsystemet Android. Många av videorna i din Dropbox kanske redan stöds, beroende på enhet och version av operativsystemet Android.

Om du skulle ha en video som inte stöds internt finns det många tillgängliga applikationer som utformats för att koda dem för korrekt uppspelning. Vi rekommenderar den kostnadsfria skrivbordsapplikationen Handbrake (för Windows, Mac och Linux). Läs Handbrakes onlinedokumentation för detaljerad information om hur du konverterar för din mobilenhet.

Läs mer

Du får bäst konverteringsresultat om du uppfyller kriterierna på din mobilenhet. Dropbox Android-applikationen kan exempelvis spela upp valfri video som din mobilenhet kan hantera. Androids operativsystem kan spela upp H.263 .3gp- och .mp4-filer, H.264 AVC .3gp- och .mp4-filer, samt MPEG-4 SP .3gp-filer. Vissa funktioner, som skärmstorlek och minne, varierar mellan olika enheter. Du kan läsa telefonens användarhandbok eller hjälpdokumentation för mer specifik information.

iPad

När du är ansluten till internet spelar Dropbox iOS-applikationen upp nästan vilket videofilsformat som helst. Vi använder Apples HLS-protokoll (HTTP Live Streaming), som har utformats specifikt för att streama filer till din iPhone eller iPad. Strömningens kvalitet beror på din trådlösa anslutningshastighet.

iOS och Dropbox-applikationen har stöd för flera olika videoformat, inklusive:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Om du gör en videofil tillgänglig för offlineåtkomst och iOS inte stöder den, måste du öppna den med en tredjepartsapp som stöder formatet.

Läs mer

I sådana fall där du kanske behöver konvertera en videofil till ett iOS-vänligt format rekommenderar vi den kostnadsfria skrivbordsapplikationen Handbrake (för Windows, Mac och Linux). Handbrake har bekväma videoförinställningar för konvertering av videofiler för iPhone eller iPad. Läs onlinedokumentationen för Handbrake för detaljerad information om dess förinställningar och hur du använder dem.

Du måste uppfylla specifika kriterier när du konverterar genom att använda något annat än iTunes eller de Handbrake-förinställningar som omnämns ovan. Dropbox-applikationen kan spela upp följande iOS-kompatibla filmformat:

• H.264-video, upp till 1,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-version av H.264 Baseline-profilen med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v
  • H.264-video, upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Baseline-profil upp till nivå 3.0 med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v
  • MPEG-4-video, upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Simple-profilen med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v

iPhone

När du är ansluten till internet spelar Dropbox iOS-applikationen upp nästan vilket videofilsformat som helst. Vi använder Apples HLS-protokoll (HTTP Live Streaming), som har utformats specifikt för att streama filer till din iPhone eller iPad. Strömningens kvalitet beror på din trådlösa anslutningshastighet.

iOS och Dropbox-applikationen har stöd för flera olika videoformat, inklusive:

• .mov
  • .mp4
  • .m4v
  • .mkv
  • .avi
  • .wmv
  • .flv
  • .asf

Om du gör en videofil tillgänglig för offlineåtkomst och iOS inte stöder den, måste du öppna den med en tredjepartsapp som stöder formatet.

Läs mer

I sådana fall där du kanske behöver konvertera en videofil till ett iOS-vänligt format rekommenderar vi den kostnadsfria skrivbordsapplikationen Handbrake (för Windows, Mac och Linux). Handbrake har bekväma videoförinställningar för konvertering av videofiler för iPhone eller iPad. Läs onlinedokumentationen för Handbrake för detaljerad information om dess förinställningar och hur du använder dem.

Du måste uppfylla specifika kriterier när du konverterar genom att använda något annat än iTunes eller de Handbrake-förinställningar som omnämns ovan. Dropbox-applikationen kan spela upp följande iOS-kompatibla filmformat:

• H.264-video, upp till 1,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Low-Complexity-version av H.264 Baseline-profilen med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v
  • H.264-video, upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Baseline-profil upp till nivå 3.0 med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v
  • MPEG-4-video, upp till 2,5 Mbit/s, 640 x 480 bildpunkter, 30 bilder per sekund, Simple-profilen med AAC-LC-stereoljud upp till 160 kbit/s, 48 kHz i filformaten .mov, .mp4 och .m4v