Vad innebär de olika kampanjerna med Vodafone och Dropbox och hur mycket lagringsutrymme tjänar jag?

Vodafone Backup+-appen stängs ner 31 juli, 2017. Den är inte längre tillgänglig efter detta datum. Om du har säkerhetskopierat filer till Dropbox med Vodafone Backup+ sparas filerna fortfarande i Dropbox. Logga bara in på Dropbox-kontot för att få åtkomst till filerna.

Läs mer om stängningen av Vodafone Backup+.

I en del länder kan både nya och befintliga Dropbox-användare tjäna 25 GB, 50 GB eller till och med 100 GB gratis lagringsutrymme på Dropbox genom att ansluta sitt konto med kontot Vodafone Backup+ . Det här lagringsutrymmet är tillgängligt i 3, 6, 12 eller 24 månader (eller så länge taxan gäller hos Vodafone), beroende på i vilket land du bor.

Visa om du är berättigad till extra lagringsutrymme genom att kontakta Vodafones lokala kundtjänst. Visa detaljerna om den här kampanjen och hitta svar på vanliga frågor genom att bläddra ner till avsnittet Villkor och berättigande i den här artikeln.

Obs!

• I en del länder kan nya Dropbox-användare tjäna ytterligare 25 GB lagringsutrymme i tolv månader, också utan kostnad.
  • Dropbox och Vodafone samarbetar även om att låta kunder i en del länder köpa ytterligare 25 GB lagringsutrymme. Det här erbjudandet förnyas varje månad så länge du är kund hos båda företagen.

Villkor och kvalificering

Måste jag betala för det här kampanjerbjudandet?

Nej. Om du bor i ett av de berättigande länderna, betalar Vodafone för den kostnadsfria perioden som en del av ditt Vodaphone-abonnemang.

Jag ser endast 3 GB ytterligare lagringsutrymme. Hur gör jag för att tjäna mer?

Lås upp hela lagringsutrymmet i kampanjen genom att utföra fem av sju steg i guiden Dropbox Kom igång.

Hur länge är kampanjlagringsutrymmet giltigt?

Kampanjens lagringsutrymme förnyas automatiskt varje månad. Om du har en kampanj på 25 GB flyttas du över till det betalda erbjudandet när den kostnadsfria perioden upphör. Kampanjerna med 50 GB och 100 GB upphör efter 24 månader och flyttas inte över till en betald plan.

Kan jag koppla flera Vodafone Backup+-konton till samma Dropbox-konto?

Nej! Ditt Dropbox-konto kan bara kopplas till ett Vodafone Backup+-konto åt gången.

Kan jag koppla appen Backup+ till flera Dropbox-konton?

Nej. Bara ett Dropbox-konto går att koppla till Backup+. Om du vill ändra vilket Dropbox-konto som ska vara kopplat till Backup+ måste du kontakta Vodafones lokala kundtjänst.

• Obs! Endast det första Dropbox-kontot du skapar och kopplar till Backup+ är berättigat till kampanjutrymmet.

Varför är jag inte berättigad till ytterligare 25 GB kampanjlagringsutrymme?

Användare i en del länder är berättigade till att få ytterligare 25 GB lagringsutrymme i tolv månader utan kostnad. Det finns flera orsaker till att du inte är berättigad till det här utrymmet, bland andra följande:

• Du är inte ny Dropbox-användare (erbjudandet gäller bara nya Dropbox-användare)
  • Ditt Backup+-konto har redan kopplats till ett annat Dropbox-konto
  • Kampanjen gäller inte din region

När blir det här erbjudandet tillgängligt i min region?

Om en kampanj för lagringsutrymme i Dropbox inte ännu finns i ditt land arbetar vi tillsammans med Vodafone för att utöka det här erbjudandet till andra regioner. Kontakta då och då Vodafones lokala kundtjänst för att se om det finns nya kampanjer.

Hur avslutar jag prenumerationen på den här kampanjen?

Du kan avregistrera dig när som helst genom att göra följande:

1. Öppna appen Vodafone Backup+.
  2. Tryck på menyknappen.
  3. Tryck på Min prenumeration.
  4. Tryck på Avsluta prenumeration.

Om du har andra frågor om att avsluta prenumerationen kontaktar du Vodafones kundtjänst.