Åtkomst till personlig information på ditt Dropbox-konto

Åtkomst till filer

Om du har Dropbox-klienten kopplad till ditt konto finns alla dina filer redan på datorn. Om inte, går det att koppla en ny dator för att ladda ner alla filerna. Om du har aktiverat selektiv synk för mappar går det att redigera inställningarna i Selektiv synk för att även hämta de filerna till datorn.

Åtkomst till konto- och maskinvaruinformation

För information utöver filerna du lagrar på Dropbox går det att logga in på webbplatsen och öppna din kontosida och visa kontoinformation som kontots namn och mejladress. Det går även att visa de anslutna sessionernas, datorernas och mobila enheternas IP-adresser, samt kontots anslutna appar på säkerhetssidan.

Åtkomst till kommunikation med Dropbox

Om du har kommunicerat med Dropbox tekniska support går det att logga in på vår kundtjänstportal och hämta ett protokoll över din kommunikation med oss. Om det inte går att logga in, använd länken för glömt lösenord på sidan. Det här påverkar inte på något sätt dina inloggningsuppgifter till Dropbox.

Begäran om sekretessinformation och dataåtkomst

Om du tror att Dropbox har annan information om dig, kontakta oss på privacy@dropbox.com med orden Data Access Request i meddelandets ämne eller text.