Åtkomst till personlig information på ditt Dropbox-konto

Åtkomst till filer

Om du har Dropbox-klienten kopplad till ditt konto finns alla dina filer redan på datorn. Om inte, går det att koppla en ny dator för att ladda ner alla filerna. Om du har aktiverat selektiv synk för mappar går det att redigera inställningarna i Selektiv synk för att även hämta de filerna till datorn.

Åtkomst till konto- och maskinvaruinformation

För information utöver filerna du lagrar i Dropbox går det att logga in på webbplatsen och öppna din kontosida och visa kontoinformation som kontots namn och mejladress. Det går även att visa de anslutna sessionernas, datorernas och mobila enheternas IP-adresser samt kontots anslutna appar på säkerhetssidan.

Åtkomst till kommunikation med Dropbox

Har du kontaktat Dropbox tekniska supportteam kan du logga in på vår kundtjänstportal och hämta dokumentation om din kontakt med oss. Går det inte att logga in kan du använda länken Har du glömt ditt lösenord? på den sidan. Dina inloggningsuppgifter för Dropbox påverkas inte av det.

Begäran om sekretessinformation och dataåtkomst

Kontakta oss på privacy@dropbox.com med orden Data Access Request på ämnesraden eller i meddelandetexten om du vill skicka in en begäran om dataåtkomst.