{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Åtkomst till personlig information på ditt Dropbox-konto

Åtkomst till filer

Om du har Dropbox-klienten kopplad till ditt konto finns alla dina filer redan på datorn. Om inte, går det att koppla en ny dator för att ladda ner alla filerna. Om du har aktiverat selektiv synk för mappar går det att redigera inställningarna i Selektiv synk för att även hämta de filerna till datorn.

Åtkomst till konto- och maskinvaruinformation

För information utöver filerna du lagrar i Dropbox går det att logga in på webbplatsen och öppna din kontosida och visa kontoinformation som kontots namn och mejladress. Det går även att visa de anslutna sessionernas, datorernas och mobila enheternas IP-adresser samt kontots anslutna appar på säkerhetssidan.

Åtkomst till kommunikation med Dropbox

Har du kontaktat Dropbox tekniska supportteam kan du logga in på vår kundtjänstportal och hämta dokumentation om din kontakt med oss. Går det inte att logga in kan du använda länken Har du glömt ditt lösenord? på den sidan. Dina inloggningsuppgifter för Dropbox påverkas inte av det.

Begäran om sekretessinformation och dataåtkomst

Kontakta oss på privacy@dropbox.com med orden Data Access Request på ämnesraden eller i meddelandetexten om du vill skicka in en begäran om dataåtkomst.