Så här hanterar du tredjepartsappar på Dropbox

Du kan koppla appar från tredje part till både ditt personliga och ditt jobbrelaterade Dropbox-konto. Appar inkluderar allt från företagsverktyg för ditt jobbrelaterade konto till personliga verktyg för ditt personliga konto.

Dropbox ansvarar inte för appar som utvecklats och erbjuds av andra företag. Vi rekommenderar att du granskar användarvillkor och sekretesspolicy för varje app innan du ger den åtkomst till ditt Dropbox-konto.

Så här ansluter du program från tredje part till ditt Dropbox-konto

Dropbox tillhandahåller inte anvisningar för installation av tredjepartsappar. För att installera en tredjepartsapp på Dropbox ska du följa anvisningarna som tillhandahålls av tredje parten.

Vilken åtkomst kommer tredjepartsappen att ha till mitt Dropbox-konto?

När du länkar en app till Dropbox har appen åtkomst till dina grundläggande kontouppgifter, som din registrerade mejladress. Den kan också be om åtkomst till följande:

• En specifik mapp i ditt Dropbox-konto. Appen kan bara komma åt filer i den mappen.
  • Alla mappar och filer i ditt Dropbox-konto.

Så här kopplar du bort en tredjepartsapp från ditt Dropbox-konto

Om du vill koppla bort en app från ditt konto, kan du göra det i kontoinställningarna.

1. Logga in på dropbox.com
  2. Klicka på din avatar
  3. Klicka på Inställningar
  4. Klicka på Kopplade appar
  5. Bläddra till avsnittet Länkade appar
  6. Klicka på X intill den app du vill koppla från.