Vilken information får en tredjepartsapp åtkomst till när jag kopplar den till mitt konto?

Som Dropbox-användare har du möjlighet att ansluta andra appar till ditt Dropbox-konto. Du bestämmer vilka och Dropbox visar dig vad apparna får åtkomst till på ditt konto.

När du kopplar en app till Dropbox kommer appen att be om en viss åtkomstnivå:

• Åtkomst till dess egna data: Data visas inte i en Dropbox-mapp, utan är del av ditt lagringsutrymme
  • Åtkomst till sin egen mapp i Dropbox: Appen har åtkomst till allt i sin mapp och känner till sökvägen till den, men får inte åtkomst till andra filer och mappar i Dropbox
  • Åtkomst till till vissa typer av mappar och filer överallt i Dropbox: Appen får åtkomst till allmänna filgrupper, som t.ex. foton eller dokument eller särskilda filer (se utvecklarguiden för information om vilka filnamnstillägg som inkluderas)
  • Åtkomst till alla mappar och filer i din Dropbox
  • Åtkomst till kontots mejladress

Om du vill koppla bort en app från ditt konto, går det att utföra på kontoinställningsmenyn.