{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Så här hanterar du tredjepartsappar på Dropbox

Du kan koppla appar från tredje part till både ditt personliga och ditt jobbrelaterade Dropbox-konto. Appar inkluderar allt från företagsverktyg för ditt jobbrelaterade konto till personliga verktyg för ditt personliga konto.

Dropbox ansvarar inte för appar som utvecklats och erbjuds av andra företag. Vi rekommenderar att du granskar användarvillkor och sekretesspolicy för varje app innan du ger den åtkomst till ditt Dropbox-konto.

Så här ansluter du program från tredje part till ditt Dropbox-konto

Dropbox tillhandahåller inte anvisningar för installation av tredjepartsappar. För att installera en tredjepartsapp på Dropbox ska du följa anvisningarna som tillhandahålls av tredje parten.

Vilken åtkomst kommer tredjepartsappen att ha till mitt Dropbox-konto?

När du länkar en app till Dropbox har appen åtkomst till dina grundläggande kontouppgifter, som din registrerade mejladress. Den kan också be om åtkomst till följande:

• En specifik mapp i ditt Dropbox-konto. Appen kan bara komma åt filer i den mappen.
  • Alla mappar och filer i ditt Dropbox-konto.

Så här kopplar du bort en tredjepartsapp från ditt Dropbox-konto

Om du vill koppla bort en app från ditt konto, kan du göra det i kontoinställningarna.

1. Logga in på dropbox.com
  2. Klicka på din avatar
  3. Klicka på Inställningar
  4. Klicka på Kopplade appar
  5. Bläddra till avsnittet Länkade appar
  6. Klicka på X intill den app du vill koppla från.