Ändra eller återställa ett Dropbox-lösenord

Det går att ändra lösenordet på sidan Inställningar på dropbox.com. När du gör ändringen används det nya lösenordet automatiskt på alla datorer eller mobila enheter som är kopplade till ditt konto.

Ändra lösenordet på dropbox.com

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar högst upp på en sida.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj fliken Säkerhet .
  5. Klicka på Ändra lösenord i avsnittet Lösenord.

Återställa lösenordet

Öppna sidan Har du glömt ditt lösenord? på dropbox.com om du har glömt lösenordet och ange din mejladress. Ett mejl skickas med en länk som du använder för att återställa lösenordet.

Använda Dropbox-klienten

Om du använder Dropbox-klienten behöver du lösenordet endast i två fall:

Användare av Dropbox Business

Om du har loggat in på både ett personligt och ett jobbkonto visas ett avsnitt under fliken Säkerhet för varje konto.

Hantera säkerhet och åtkomst till kontot

Om du ändrat lösenordet går det även att hantera vilka enheter som ska vara kopplade till din Dropbox.