Hvordan opretter jeg en Dropbox-konto?

Dropbox er et centralt sted til alle dine filer: Når du føjer en fil til din Dropbox-konto, kan du få adgang til den alle de steder, hvor du har adgang til Dropbox. Hvis du downloader Dropbox-appen til din computer, telefon eller tablet, bliver dine filer automatisk synkroniseret til alle dine enheder.

Afsnit i artiklen:

Sådan tilmelder du dig Dropbox

Sådan tilmelder du dig en Dropbox-konto:

1. Opret en konto på dropbox.com.
  2. Skriv dit navn og din e-mailadresse (din e-mailadresse anvendes som brugernavnet til din Dropbox-konto).
  3. Skriv en entydig adgangskode.
  4. Klik på feltet for at acceptere vilkårene for brug af Dropbox.
  5. Klik på Opret en konto.

Hvis du allerede har installeret Dropbox på din mobil eller computer, kan du også oprette en konto ved at starte appen og klikke på Opret en konto.

Sådan installerer du Dropbox-apps

Du kan få adgang til dine Dropbox-filer fra dropbox.com eller Dropbox-apps. Installer Dropbox på din computer, telefon eller tablet for at få adgang til dine filer fra alle dine enheder.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din computer:

1. Download Dropbox til computeren på din computer.
  2. Kør installationsprogrammet.
  3. Log på, eller opret en Dropbox-konto. Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

Sådan installerer du Dropbox-appen på din telefon eller tablet:

1. Download Dropbox-mobilappen fra App Store eller Google Play Butik på din telefon eller tablet.
  2. Åbn appen.
  3. Log på, eller opret en Dropbox-konto. Du skal kun bruge én konto, uanset hvor mange enheder du vil synkronisere med hinanden.

Sådan tilføjer du filer i din Dropbox-konto

Når du har oprettet en konto, kan du føje filer til din Dropbox-konto. De filer, du føjer til din Dropbox, synkroniseres på tværs af alle de af dine computere, telefoner og tablets, hvor du har installeret Dropbox.

Sådan tilføjer du filer fra dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Upload filer.
  3. I pop op-vinduet skal du vælge de filer på din computer, som du vil tilføje i din Dropbox.
  4. Klik på Åbn.
  5. Vælg den mappe i din Dropbox-konto, du vil uploade filerne til.
  6. Klik på Upload.

Sådan tilføjer du filer fra din computer:

1. Åbn din filstifinder.
  2. Gå til Dropbox-mappen.
  3. Kopiér og indsæt filerne i Dropbox-mappen. Du kan også bruge træk og slip.

Når du tilføjer filer i din Dropbox-mappe, bliver de uploadet til Dropbox. Når der er sat et grønt flueben på filikonerne, er filerne blevet uploadet til Dropbox.

Sådan tilføjer du filer fra din telefon eller tablet:

1. Åbn Dropbox-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Upload fil.

Hvilken Dropbox-plan skal jeg vælge?

En Dropbox Basic-konto inkluderer 2 GB lagerplads, og den er gratis. Du kan vælge Dropbox Basic, hvis du vil afprøve Dropbox, eller hvis du kun bruger Dropbox til private filer.

Hvis du har brug for mere plads eller ekstra funktioner, kan du læse om de forskellige Dropbox-planer og vælge den plan, der passer bedst til dig.