Dropbox og ekstra Mac-tilladelser

Afsnit i artiklen:

Hvorfor beder Dropbox om mit brugernavn og min adgangskode på min Mac?

Hvis du bruger macOS, skal du måske godkende, at Dropbox må køre på din computer. Du kan få vist en dialogboks, hvor du bliver bedt om brugernavnet og adgangskoden til computeren.

Dialogboks til Apple

Dialogboksen bruges til at give Dropbox ekstra tilladelser til din computer. Tilladelserne aktiverer bestemte funktioner i Dropbox, herunder:

• Automatisk opdatering af apps
  • Interaktion med brugergrænsefladen (f.eks. Dropbox-badget og i nogle versioner af macOS også integration af Finder)

Uden disse ekstra tilladelser har du ikke adgang til funktionerne eller til andre kommende funktioner, som måske skal bruge tilladelserne.

Er det en dialogboks fra Dropbox?

Nej. Det er en systemdialogboks fra Apple, ikke en dialogboks fra Dropbox. Det er en dialogboks, som macOS bruger til at ændre dine tilladelsesindstillinger.

Kan jeg slå disse tilladelser fra?

Ja. Du kan klikke på Annuller i stedet for at godkende de ekstra tilladelser. Det betyder, at de funktioner i Dropbox, der er nævnt ovenfor, ikke vil virke på din computer. Du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode igen, næste gang du starter Dropbox.

Betyder det, at Dropbox kan se adgangskoden til min computer?

Nej. Dropbox kan ikke på nogen måde se, modtage eller dele adgangskoden til din computer. Når du skriver brugernavnet og adgangskoden til computeren i denne dialogboks, giver det kun Apple tilladelse til at ændre dine tilladelsesindstillinger til Dropbox.

Hvorfor vil Dropbox have, at jeg slår Tilgængelighed til på min Mac?

Hvis du bruger en nyere version af macOS, får du måske en meddelelse om, at Dropbox gerne vil Slå tilgængelighed til

Denne dialogboks på Mac giver Dropbox-appen de tilladelser, der er nødvendige for at aktivere den fulde funktionalitet. Det omfatter:

Hvis du afviser anmodningen, fungerer Dropbox-funktioner muligvis ikke som forventet.

Hvordan slår jeg Tilgængelighed til eller fra for Dropbox på min Mac?

Hvis du installerer Dropbox på din Mac, får du vist en dialogboks, hvor der anmodes om tilgængelighedstilladelser. Klik på Slå Tilgængelighed til, hvis du vil give tilladelse til Tilgængelighed derfra. Sikkerhed & anonymitet i Systemindstillinger åbnes. Sådan slår du tilgængelighed til derfra:

1. Klik på ikonet med låsen for at låse systemindstillingerne op.
    • Du bliver bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til computeren (ikke brugernavnet og adgangskoden til din Dropbox).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for Dropbox-ikonet for at slå tilgængelighed til, eller fjern markeringen for at slå tilgængelighed fra.
  3. Klik på ikonet med låsen igen for at låse systemindstillingerne.

Sådan slår du tilgængelighed til eller fra efter installationen:

1. Gå til Sikkerhed & anonymitet i Systemindstillinger.
  2. Klik på fanen Anonymitet.
  3. Klik på Tilgængelighed i menuen.
  4. Klik på ikonet med låsen for at låse systemindstillingerne op.
    • Du bliver bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til computeren (ikke brugernavnet og adgangskoden til din Dropbox).
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Dropbox-ikonet for at slå tilgængelighed til, eller fjern markeringen for at slå tilgængelighed fra.
  6. Klik på ikonet med låsen igen for at låse systemindstillingerne.

Bemærk! Du kan også blive bedt om at slå tilgængelighed til for Dropbox-badget, hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvis du vil slette Dropbox-programmet, skal du klikke på "" (minustegnet), mens feltet er markeret. Genstart derefter Dropbox-programmet.

Hvorfor vil Dropbox have mig til at slå automatisering til for at opdatere mit dokument?

Dropbox beder om tilladelse i macOS 10.14 (Mojave) og nyere versioner for at kunne opdatere Microsoft Office-filer (PowerPoint, Word, Excel) til den sidst redigerede version. Du bliver bedt om at aktivere det for hver enkelt program, men først når Dropbox registrerer ændringer i dine dokumenter.

Hvis du vil slå automatisering til for at opdatere et dokument, skal du klikke på Slå automatisering til, når du bliver bedt om det.

Hvordan slår jeg automatiseringsindstillinger til eller fra for Dropbox på min Mac?

Hvis du bruger macOS 10.14 (Mojave), kan du når som helst slå automatiseringsindstillinger til eller fra. Sådan gør du:

1. Gå til Sikkerhed & anonymitet i Systemindstillinger.
  2. Klik på fanen Anonymitet
  3. Klik på Automatisering i menuen.
  4. Klik på ikonet med låsen for at låse systemindstillingerne op.
  5. Markér eller fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for hvert program for at slå automatisering til eller fra.
  6. Klik på ikonet med låsen igen for at låse systemindstillingerne.
  7. Genstart Dropbox på computeren.

Jeg er Dropbox Business-systemadministrator. Hvordan håndterer jeg tilladelser for brugere uden administratoradgang?

I MacOS 10.14 Mojave har Apple givet systemadministratorer mulighed for at administrere tilgængelighedsindstillinger. Det gøres på brugernes vegne via datasættet i beskrivelsen til politikstyring af anonymitetsindstillinger (Privacy Preferences Policy Control Profile Payload), hvis beskrivelsen leveres via en brugergodkendt løsning til administration af mobilenheder (UAMDM). Denne beskrivelse er ikke tilgængelig i High Sierra (10.13) eller tidligere versioner. Organisationer bør koordinere og teste disse ændringer sammen med Apple og leverandøren af deres løsning til administration af mobilenheder (MDM) for at kontrollere, om funktionaliteten opfylder deres behov. Der findes ikke andre automatiseringsmekanismer til håndtering af indstillingerne til Anonymitet og Tilgængelighed på et macOS-system.

Du finder flere oplysninger og mere hjælp i: