{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan indstiller jeg en udløbsdato til et delt link?

Dropbox Professional- og Business-brugere kan oprette, ændre eller fjerne en udløbsdato til et delt link. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på filen eller mappen, og klik på knappen Del, der vises.
  3. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
  4. Klik i det næste vindue på Indstil adgangskode/udløbsdato (eller Indstil synlighed/udløbsdato).
  5. Vælg Ja, og vælg, hvornår linket skal udløbe. Det delte link udløber kl. 23:59 den dag, du vælger, baseret på din tidszone.
  6. Klik på Gem indstillinger for at knytte udløbsdatoen til linket.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox. Når linket udløber, skal du oprette et nyt link, hvis du vil dele filen eller mappen igen.

Hvordan ser et delt link med en udløbsdato ud for de personer, jeg har delt det med?

Modtagere ser siden for det delte link på helt normal vis. De kan ikke se udløbsdatoen.

Kan jeg ændre udløbsdatoen?

Du kan ændre en udløbsdato ved at følge den fremgangsmåde, der er vist ovenfor.

Hvad sker der, hvis nogen, jeg har delt linket med, åbner det efter udløbsdatoen?

Hvis nogen bruger et link, efter at det er udløbet, vil de se denne side:

Udløbet link

Jeg er medlem af et Dropbox Business-team. Har min administrator kontrol over de udløbsdatoer, jeg indstiller?

Administratorer kan ikke håndhæve udløbspolitikker for de links, der er delt med teammedlemmer. Admininistratorer kan i stedet indstille, at kun teamet har adgang til alle delte links.

Dropbox Business-admininistrator: Se, hvordan du indstiller, at kun teamet har adgang til links.