Hvordan indstiller jeg en udløbsdato til et delt link?

Tilføj, rediger eller fjern et delt links udløbsdato

1. Log på dropbox.com.
  2. Hold markøren over navnet på filen eller mappen, og klik på knappen Del, der vises.
  3. Klik på Indstillinger for link i pop op-vinduet.
  4. Klik i det næste vindue på Indstil adgangskode/udløbsdato (eller Indstil synlighed/udløbsdato for brugere af Dropbox Business).
  5. Vælg Ja, og vælg, hvornår linket skal udløbe. Det delte link udløber kl. 23:59 den dag, du vælger, baseret på din tidszone.
  6. Klik på Gem indstillinger for at knytte udløbsdatoen til linket.

Når du har gemt indstillingerne, kan du kopiere linket og indsætte det i en e-mail eller sende det direkte via Dropbox. Når linket udløber, skal du oprette et nyt link, hvis du vil dele filen eller mappen igen.

Hvordan ser et delt link med en udløbsdato ud for en modtager?

Modtagere ser siden for det delte link på helt normal vis. De kan ikke se udløbsdatoen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at ændre udløbsdatoen?

Du kan ændre en udløbsdato ved at følge fremgangsmåden i denne artikel. Denne gang skal du vælge en anden udløbsdato.

Hvad sker der, hvis en modtager tager adgang til et link, efter det er udløbet?

Hvis nogen forsøger at bruge et link, efter at det er udløbet, vil de se denne side:

Jeg er medlem af et Dropbox Business-team. Har min administrator kontrol over de udløbsdatoer, jeg indstiller?

Administratorer kan ikke håndhæve udløbspolitikker for de links, der er delt med teammedlemmer. Admininistratorer kan i stedet indstille, at kun teamet har adgang til alle delte links.

Dropbox Business-admininistrator: Se, hvordan du indstiller, at kun teamet har adgang til links.