{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Del og gem skærmbilleder med Dropbox

Hvis du tager mange skærmbilleder på din computer, kan du bruge Dropbox til at gemme dem øjeblikkeligt.

Bemærk! Denne funktion kan ikke bruges i Linux.

Vis vejledning til:

Mac

• Hvis du vil tage et skærmbillede af hele skærmen, skal du trykke på Kommando-Skift-3.
  • Hvis du vil tage et skærmbillede af en del af skærmen, skal du trykke på Kommando-Skift-4. Træk et rektangel over området med markøren, eller tryk på mellemrumstasten og klik på et vindue.

Den første gang, du gør det, spørger programmet dig, om du vil gemme skærmbilleder i din Dropbox. Klik på Gem skærmbilleder i Dropbox.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet dine personlige og arbejdsrelaterede Dropboxes, kan du også vælge, i hvilken Dropbox du vil gemme skærmbilleder. Du kan senere ændre denne indstilling under fanen Konto i skrivebordsprogrammets indstillinger.

Fra nu af vil programmet automatisk gemme de skærmbilleder, du tager, i en mappe med navnet Skærmbilleder i din Dropbox-mappe. Det vil også kopiere et link til skærmbilledet, som du straks kan indsætte, hvor du vil, f.eks. i en e-mail eller et Facebook-opslag. Alle, der klikker på linket, ser en forhåndsvisning af dit skærmbillede på Dropbox' website.

Du kan til hver en tid aktivere eller deaktivere denne funktion i programmets indstillinger:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Klik på fanen Import.
  4. Markér eller fjern markeringen af Del skærmbilleder via Dropbox.

Windows

• Tryk på Print Screen for at gemme skærmbilledet i din Dropbox.
  • Tryk på Ctrl+Print Screen for at gemme skærmbilledet i din Dropbox og kopiere et link til skærmbilledet, som du straks kan indsætte, hvor du vil, f.eks. i en e-mail eller et Facebook-opslag. Alle, der klikker på linket, ser en forhåndsvisning af dit skærmbillede på Dropbox' website.

Den første gang, du gør det, spørger programmet dig, om du vil gemme skærmbilleder i din Dropbox. Klik på Gem skærmbilleder i Dropbox.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet dine personlige og arbejdsrelaterede Dropboxes, kan du også vælge, i hvilken Dropbox du vil gemme skærmbilleder. Du kan senere ændre denne indstilling under fanen Konto i skrivebordsprogrammets indstillinger.

Du kan til hver en tid aktivere eller deaktivere denne funktion i programmets indstillinger:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Klik på fanen Import.
  4. Markér eller fjern markeringen af Del skærmbilleder via Dropbox.