Del og gem skærmbilleder med Dropbox

Hvis du tager mange skærmbilleder på din computer, kan du bruge Dropbox til at gemme dem øjeblikkeligt.

Bemærk! Denne funktion kan ikke bruges i Linux.

Vis vejledning til:

Mac

• Hvis du vil tage et skærmbillede af hele skærmen, skal du trykke på Kommando-Skift-3.
  • Hvis du vil tage et skærmbillede af en del af skærmen, skal du trykke på Kommando-Skift-4. Træk et rektangel over området med markøren, eller tryk på mellemrumstasten og klik på et vindue.

Den første gang, du gør det, spørger programmet dig, om du vil gemme skærmbilleder i din Dropbox. Klik på Gem skærmbilleder i Dropbox.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet dine personlige og arbejdsrelaterede Dropboxes, kan du også vælge, i hvilken Dropbox du vil gemme skærmbilleder. Du kan senere ændre denne indstilling under fanen Konto i skrivebordsprogrammets indstillinger.

Fra nu af vil programmet automatisk gemme de skærmbilleder, du tager, i en mappe med navnet Skærmbilleder i din Dropbox-mappe. Det vil også kopiere et link til skærmbilledet, som du straks kan indsætte, hvor du vil, f.eks. i en e-mail eller et Facebook-opslag. Alle, der klikker på linket, ser en forhåndsvisning af dit skærmbillede på Dropbox' website.

Du kan til hver en tid aktivere eller deaktivere denne funktion i programmets indstillinger:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Klik på fanen Import.
  4. Markér eller fjern markeringen af Del skærmbilleder via Dropbox.

Windows

• Tryk på Print Screen for at gemme skærmbilledet i din Dropbox.
  • Tryk på Ctrl+Print Screen for at gemme skærmbilledet i din Dropbox og kopiere et link til skærmbilledet, som du straks kan indsætte, hvor du vil, f.eks. i en e-mail eller et Facebook-opslag. Alle, der klikker på linket, ser en forhåndsvisning af dit skærmbillede på Dropbox' website.

Den første gang, du gør det, spørger programmet dig, om du vil gemme skærmbilleder i din Dropbox. Klik på Gem skærmbilleder i Dropbox.

Dropbox Business-brugere: Hvis du har forbundet dine personlige og arbejdsrelaterede Dropboxes, kan du også vælge, i hvilken Dropbox du vil gemme skærmbilleder. Du kan senere ændre denne indstilling under fanen Konto i skrivebordsprogrammets indstillinger.

Du kan til hver en tid aktivere eller deaktivere denne funktion i programmets indstillinger:

1. Klik på Dropbox-ikonet på din menulinje.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger i menuen.
  3. Klik på fanen Import.
  4. Markér eller fjern markeringen af Del skærmbilleder via Dropbox.