Jeg har modtaget en e-mail om en inaktiv Dropbox-konto. Hvad skal jeg gøre?

Hvis der ikke er nogen aktivitet på din Dropbox-konto i lang tid, giver Dropbox dig – eller kontoens ejer – besked i en e-mail.

Hvis kontoen skal forblive aktiv, skal du logge på. Det fortæller os, at du vil beholde den. Hvis du ikke længere vil beholde din konto, kan du lukke den.

Kontakt os, hvis du har modtaget en e-mail om en inaktiv konto, selvom du bruger Dropbox aktivt.

Hvad betyder inaktiv?

Dropbox finder inaktive konti ved at se på logonaktiviteter, fildelinger og filaktiviteter (tilføjelse, redigering og sletning) på alle vores platforme (Dropbox og Paper) i løbet af de seneste 12 måneder. Hvis du har logget på eller haft en filaktivitet på en af vores platforme i løbet af de seneste 12 måneder, betragtes din konto som aktiv.

Jeg har et ekstra spørgsmål til lukningen af min konto.

Hvad nu, hvis jeg har modtaget en e-mail om min konto, selvom jeg bruger Dropbox aktivt?

Hvis du har brugt din Dropbox-konto for nylig og alligevel har modtaget en e-mail om lukning af din konto, skyldes det sandsynligvis, at vores henvendelse gælder en anden Dropbox-konto, som du ikke bruger (og måske har glemt, at du har oprettet). Mange af vores brugere har flere Dropbox-konti. Selv en forskel på et punktum ('.') i e-mailadressen kan henvise til en anden konto.

Jeg vil bevare min konto som aktiv. Hvad skal jeg gøre?

Du kan bevare din konto som aktiv på følgende måder:

• Log på Dropbox-appen på din computer, Dropbox-mobilappen eller dropbox.com.
  • Brug en Dropbox-app i din konto.
  • Se, tilføj, rediger eller fjern filer eller mapper.
  • Deling af filer og mapper

Jeg vil fortsætte med at bruge min Dropbox-konto, men jeg har glemt min adgangskode. Hvad skal jeg gøre?

Du kan nulstille din adgangskode, hvis du har glemt den.

Jeg vil ikke længere have min konto. Skal jeg gøre noget?

Hvis du ikke længere vil have din gratis Dropbox Basic-konto, skal du bare lade den være. Din konto deaktiveres automatisk – og dine filer slettes – 90 dage efter, at du har været inaktiv i 12 måneder.

Kan jeg lukke min konto nu?

Hvis du vil lukke din konto, kan du gøre det på vores kontosletningsside. Du kan også få yderligere vejledning i, hvordan du lukker en Basic- (gratis), Plus- eller Dropbox Business-konto.

Jeg vil gemme mine filer, før min konto lukkes

Hvis du har installeret Dropbox-appen på din computer, findes alle dine filer stadig på computeren, når din konto lukkes (medmindre du har brugt selektiv synkronisering). Hvis ikke, kan du installere Dropbox på din computer og synkronisere dine filer, inden din konto lukkes.

Du kan også logge på din konto på dropbox.com eller i Dropbox-mobilappen og trække filer til din harddisk eller mobilenhed.

Bemærk! Hvis du logger på igen, nulstiller du 12 måneders-perioden. Når du har hentet de filer, du har brug for, kan du lukke din konto manuelt.

Hvad sker der, når min konto lukkes?

Når din konto lukkes, slettes alle de filer, du har på kontoen. Du kan ikke længere logge på din konto på dropbox.com eller på de enheder, hvor du har installeret Dropbox-appen. Bemærk, at kontoen først lukkes, når der er gået 90 dage, fra du modtog den første e-mail. Og vi sender flere påmindelser i løbet af de 90 dage.

Jeg har et andet spørgsmål om lukningen af min konto

Hvis du har flere spørgsmål til lukningen af din konto eller til den e-mail, du har modtaget, kan du kontakte os. Du kan kontakte os ved at besvare den e-mail om lukning af kontoen, som du har modtaget. Vær dog opmærksom på, at du kan finde svar på de fleste spørgsmål i denne artikel.