Anmeld misbrug på Dropbox

Hvis du støder på indhold, der overtræder vores politik for acceptabel brug, bedes du anmelde det via formularen Rapportér et problem eller ved at følge trinnene nedenfor.

Sådan rapporterer du upassende indhold på Dropbox

1. Gå til det delte indhold, som overtræder vores politik for acceptabel brug.
  2. Klik på det blå flag i nederste venstre hjørne.
  3. Vælg den kategori af overtrædelse, du vil rapportere.
  • Bemærk! Hvis nogen deler upassende billeder eller indhold med dig uden dit samtykke, skal du vælge Andet upassende indhold.
  1. Indtast en generel beskrivelse af problemet.
  2. Indtast din e-mailadresse. Vi kontakter dig, hvis vi har opfølgende spørgsmål.
  3. Klik på Send.