Sådan forbinder du Dropbox- og Gmail-konti

Opdateret Dec 13, 2023
Du kan vedhæfte Dropbox-filer i dine Gmail-meddelelser, gemme vedhæftede filer i Gmail i Dropbox eller forbinde dine Dropbox- og Gmail-konti med tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail.
warning icon

I august 2021 udfasede Dropbox understøttelsen af Chrome-udvidelsen Dropbox for Gmail.

Tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail fås til alle browsere og platforme, herunder mobilapps. Med tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail kan du:

• Dele dine Dropbox-filer direkte via din Gmail-konto
  • Gemme vedhæftede filer fra Gmail direkte i din Dropbox

Administratorer kan aktivere Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet for hele deres team fra Googles administrationskonsol.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan sende store filer med Dropbox.

Vedhæft Dropbox-filer i dine Gmail-meddelelser

Sådan vedhæfter du en Dropbox-fil i en Gmail-meddelelse:

1. Log på dropbox.com, og download den fil, du vil vedhæfte, på din computer, eller download Dropbox-computerappen.
  2. Følg instruktionerne i hjælpen til Gmail for at vedhæfte en fil i en Gmail-meddelelse.
  3. Vedhæft filen:
    • Hvis du downloadede den fra dropbox.com, kan du finde filen i mappen “Overførsler” på din computer i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).
    • Hvis du downloadede Dropbox-computerappen, kan du finde filen i Dropbox-mappen på din computer i Stifinder (Windows) eller Finder (Mac).

Gem vedhæftede filer i Gmail i Dropbox

Sådan gemmer du vedhæftede filer i Gmail i Dropbox:

1. Følg vejledningen i hjælpen til Gmail om, hvordan du downloader en vedhæftet fil i Gmail til din computer.
  2. Find filen i mappen “Overførsler” på din computer.
  3. Tilføj filen på din Dropbox-konto på dropbox.com eller i Dropbox-computerappen på din computer.

Installer og aktivér tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan aktiverer du Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på ikonet med det hvide plustegn (+) i højre sidepanel. Når du peger på plustegnet, vises "Hent tilføjelser".
highlight icon

Bemærk! Hvis du ikke kan se sidepanelet i højre side, skal du klikke på pil venstre nederst til højre for at åbne det.

1. Søg efter Dropbox for Gmail. Vælg det.
  2. Klik på Installer.
  3. Følg meddelelserne. Du skal muligvis logge på din Dropbox-konto, hvis du ikke allerede er logget på.

Tilføjelsesprogrammet vises over plustegnet (+) i højre sidepanel på din Gmail-konto, når du åbner en e-mail med vedhæftede filer eller med Dropbox- eller Google Drev-links.

Del filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan deler du en Dropbox-fil ved hjælp af Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.

Du kan se de filer, du har valgt at dele, i brødteksten i din e-mail.

Gem filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan gemmer du en vedhæftet fil fra Gmail direkte på din Dropbox-konto ved hjælp af Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Åbn e-mailen med den vedhæftede fil i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet i højre sidepanel.
  3. Vælg de filer, du vil gemme til Dropbox.
  4. Vælg, hvor du vil gemme filerne.
  5. Klik på Gem.