Gmail + Dropbox

Du kan oprette forbindelse mellem din Dropbox-konto og din Gmail-konto på to måder:

Med Chrome-udvidelsen til Gmail og tilføjelsesprogrammet til Gmail kan du:

• Gemme vedhæftede filer og Dropbox-links fra Gmail direkte i din Dropbox-konto
  • Tilføje filer direkte fra din Dropbox-konto til en e-mail
    • Filerne optager ikke plads i din indbakke, da de bruger delte links

Afsnit i artiklen:

Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Med Dropbox til Gmail-udvidelsen til Chrome kan du dele dine Dropbox-filer direkte via din Gmail-konto. Du kan også gemme vedhæftede filer fra Gmail direkte i din Dropbox.

Udvidelsen er gratis og fås gennem Google Chrome Webshop. Udvidelsen virker kun i Google Chrome-webbrowseren.

Installer Dropbox til Gmail-udvidelsen i Chrome

Sådan aktiverer du Dropbox til Gmail-udvidelsen i Chrome:

1. Besøg Chrome Webshop
  2. Klik på Føj til Chrome

Hvis du tidligere har installeret Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail , skal du sikre dig, at den er aktiveret. Hvis du vil vide mere om at administrere udvidelser, skal du gå til Hjælp til Chrome Webshop.

Del filer via af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Sådan deler du en Dropbox-fil ved hjælp af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail:

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.
  5. Der vises et link til en vedhæftet fil i brødteksten af din e-mail.
    • Bemærk! Selvom filen ligner en vedhæftet fil, er den i virkeligheden et delt link. Det sparer plads i din indbakke og sikrer, at andre altid ser den nyeste version af filen.

Gem filer via Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Sådan gemmer du en vedhæftet fil fra Gmail direkte på din Dropbox-konto ved hjælp af Chrome-udvidelsen:

1. Åbn e-mailen med den vedhæftede fil i din Gmail-konto.
  2. Peg på forhåndsvisningen af den vedhæftede fil nederst i e-mailen.
  3. Klik på Dropbox-ikonet.
  4. Vælg den mappe, hvor du vil gemme filen.
  5. Klik på Gem.

Filbegrænsninger i Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Selvom der ikke er nogen begrænsning på, hvor store filer du kan dele ved hjælp af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail, har Dropbox nogle begrænsninger for båndbredden, som er baseret på din kontotype.

Da integrationen opretter et delt link i stedet for at vedhæfte selve filen, er der ingen begrænsninger med hensyn til filtyper.

Tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Med tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail kan du:

• Dele dine Dropbox-filer direkte via din Gmail-konto
  • Gemme vedhæftede filer fra Gmail direkte i din Dropbox

Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet virker i alle browsere og på alle platforme, herunder Gmail-mobilapps.

Administratorer kan aktivere Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet for hele deres team fra Google Administrationskonsol.

Installer tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan aktiverer du Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på plustegnet (+) i højre sidepanel på din Gmail-konto. Når du peger på plustegnet, vises "Hent tilføjelser".
  2. Søg efter Dropbox for Gmail. Vælg det.
  3. Klik på Installer.
  4. Følg meddelelserne. Du skal muligvis logge på din Dropbox-konto, hvis du ikke allerede er logget på.

Tilføjelsesprogrammet vises over plustegnet (+) i højre sidepanel på din Gmail-konto, når du åbner en e-mail med vedhæftede filer eller med Dropbox- eller Google Drev-links.

Del filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan deler du en Dropbox-fil ved hjælp af Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.

Du kan se de filer, du har valgt at dele, i brødteksten i din e-mail.

Gem filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan gemmer du en vedhæftet fil fra Gmail direkte på din Dropbox-konto ved hjælp af Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Åbn e-mailen med den vedhæftede fil i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet i højre sidepanel.
  3. Vælg de filer, du vil gemme til Dropbox.
  4. Vælg, hvor du vil gemme filerne.
  5. Klik på Gem.