{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gmail + Dropbox

Der findes to metoder til at forbinde dine Dropbox- og Gmail-konti: Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail og tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Både Chrome-udvidelsen og Gmail-tilføjelsesprogrammet gør det muligt at gemme vedhæftede filer og Dropbox-links fra Gmail direkte til din Dropbox-konto. Chrome-udvidelsen virker dog kun i Chrome-webbrowseren, mens Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet virker i alle browsere og på alle platforme, herunder Gmail-appen til Android.

Dropbox til Gmail-udvidelsen til Chrome har flere funktioner, som du kan bruge til at vælge filer direkte fra din Dropbox-konto for at vedhæfte dem til en e-mail. Da du deler en fil ved hjælp af et delt Dropbox-link, vil de delte filer ikke optage plads i din indbakke.

Afsnit i artiklen:

Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Med Dropbox til Gmail-udvidelsen til Chrome kan du dele dine Dropbox-filer direkte via din Gmail-konto. Du kan også gemme vedhæftede filer fra Gmail direkte i din Dropbox.

Udvidelsen er gratis og fås gennem Google Chrome Webshop. Udvidelsen virker kun i Google Chrome-webbrowseren.

Installer Dropbox til Gmail-udvidelsen i Chrome

Sådan aktiverer du Dropbox til Gmail-udvidelsen i Chrome:

1. Besøg Chrome Webshop
  2. Klik på Føj til Chrome

Hvis du tidligere har installeret Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail , skal du sikre dig, at den er aktiveret. Hvis du vil vide mere om at administrere udvidelser, skal du gå til Hjælp til Chrome Webshop.

Del filer via af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Sådan deler du en Dropbox-fil ved hjælp af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail:

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.
  5. Der vises et link til en vedhæftet fil i brødteksten af din e-mail.
    • Bemærk! Selvom filen ligner en vedhæftet fil, er den i virkeligheden et delt link. Det sparer plads i din indbakke og sikrer, at andre altid ser den nyeste version af filen.

Gem filer via Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Sådan gemmer du en vedhæftet fil fra Gmail direkte på din Dropbox-konto ved hjælp af Chrome-udvidelsen:

1. Åbn e-mailen med den vedhæftede fil i din Gmail-konto.
  2. Peg på forhåndsvisningen af den vedhæftede fil nederst i e-mailen.
  3. Klik på Dropbox-ikonet.
  4. Vælg den mappe, hvor du vil gemme filen.
  5. Klik på Gem.

Filbegrænsninger i Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail

Selvom der ikke er nogen begrænsning på, hvor store filer du kan dele ved hjælp af Chrome-udvidelsen Dropbox til Gmail, har Dropbox nogle begrænsninger for båndbredden, som er baseret på din kontotype.

Da integrationen opretter et delt link i stedet for at vedhæfte selve filen, er der ingen begrænsninger med hensyn til filtyper.

Tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Med tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail kan du gemme vedhæftede filer og Dropbox-links fra Gmail direkte til din Dropbox-konto. Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet virker i alle browsere og på alle platforme, herunder Gmail-appen til Android.

Administratorer kan aktivere Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet for hele deres team fra Google Administrationskonsol.

Installer tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan aktiverer du Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på plustegnet (+) i højre sidepanel på din Gmail-konto. Når du peger på plustegnet, vises "Hent tilføjelser".
  2. Søg efter Dropbox for Gmail. Vælg det.
  3. Klik på Installer.
  4. Følg meddelelserne. Du skal muligvis logge på din Dropbox-konto, hvis du ikke allerede er logget på.

Tilføjelsesprogrammet vises over plustegnet (+) i højre sidepanel på din Gmail-konto, når du åbner en e-mail med vedhæftede filer eller med Dropbox- eller Google Drev-links.

Del filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan deler du en Dropbox-fil ved hjælp af Dropbox for Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.

Du kan se de filer, du har valgt at dele, i brødteksten i din e-mail.

Gem filer via tilføjelsesprogrammet Dropbox for Gmail

Sådan gemmer du en vedhæftet fil fra Gmail direkte på din Dropbox-konto ved hjælp af Gmail-tilføjelsesprogrammet:

1. Åbn e-mailen med den vedhæftede fil i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet i højre sidepanel.
  3. Vælg de filer, du vil gemme til Dropbox.
  4. Vælg, hvor du vil gemme filerne.
  5. Klik på Gem.
Knappen Dropbox til Gmail
Knappen Indsæt link i Dropbox til Gmail

Har Dropbox til Gmail nogen begrænsninger, når det gælder filtyper og filstørrelser?

Selvom der teknisk set ikke er nogen begrænsning af filstørrelsen, har Dropbox visse båndbreddebegrænsninger, der er baseret på din kontotype.

Da integrationen opretter et delt link i stedet for at vedhæfte selve filen, er der ingen begrænsninger med hensyn til filtyper.

Findes Dropbox til Gmail til andre browsere end Google Chrome? Kan integrationen benyttes på alle enheder?

I øjeblikket kan Gmail-integrationen kun hentes i Google Chrome Webshop. Den fungerer på alle computere med Google Chrome.