Dropbox til Gmail: Sådan kommer du i gang

Dropbox til Gmail giver dig mulighed for at dele dine Dropbox-filer direkte fra din Gmail-konto. Integrationen er gratis og kan hentes i Google Chrome Webshop.

Hvis du aktiverer integrationen, tilføjes et Dropbox-ikon nederst i Gmail-beskedvinduet. Når du klikker på ikonet, vises et pop op-vindue, hvor du kan vælge indhold fra din Dropbox. Et delt link til den valgte fil eller mappe vises i e-mailens indhold.

Selvom det ser ud som en vedhæftet fil, er det faktisk et delt link. Det tager derfor ikke længere tid at sende e-mailen, og det optager ikke plads i indbakken.

Afsnit i artiklen:

Hvordan aktiverer jeg Dropbox til Gmail-integration?

Du kan aktivere Gmail-integrationen på to måder: Via Chrome Webshop, eller når du installerer Dropbox-computerappen (version 3.8 og nyere).

Aktivér via Chrome Webshop

Find Dropbox til Gmail i Chrome Webshop, og følg vejledningen for at komme i gang. Alternativt kan du åbne Chrome Webshop, søge efter "Dropbox til Gmail" og klikke på Føj til Chrome.

Du finder flere oplysninger om administration af udvidelser i Hjælp til Chrome Webshop.

Aktivér under installation af Dropbox på computeren

Når du installerer Dropbox-computerappen, introduceres du til Dropbox til Gmail.

Klik på Aktivér for at bruge integrationen, eller klik på Ikke nu.

Hvis du aktiverer, bliver du spurgt, om du vil vide mere om, hvordan Dropbox til Gmail fungerer, næste gang du bruger Gmail i din Chrome-browser.

Hvordan bruger jeg Dropbox til Gmail?

1. Klik på Skriv i din Gmail-konto.
  2. Klik på Dropbox-ikonet nederst i vinduet Skriv.
  3. Markér den Dropbox-fil, du vil dele, i pop op-vinduet.
  4. Klik på Indsæt link.
  5. Der vises et link til en vedhæftet fil i brødteksten af din e-mail.
    • Bemærk! Selvom filen ligner en vedhæftet fil, er den i virkeligheden et delt link. Det sparer plads i din indbakke og sikrer, at andre altid ser den nyeste version af filen.

Knappen Dropbox til Gmail

Knappen Indsæt link i Dropbox til Gmail

Har Dropbox til Gmail nogen begrænsninger, når det gælder filtyper og filstørrelser?

Selvom der teknisk set ikke er nogen begrænsning af filstørrelsen, har Dropbox visse båndbreddebegrænsninger, der er baseret på din kontotype.

Da integrationen opretter et delt link i stedet for at vedhæfte selve filen, er der ingen begrænsninger med hensyn til filtyper.

Findes Dropbox til Gmail til andre browsere end Google Chrome? Kan integrationen benyttes på alle enheder?

I øjeblikket kan Gmail-integrationen kun hentes i Google Chrome Webshop. Den fungerer på alle computere med Google Chrome.