Sådan får du mere plads på din Dropbox-konto

Hvis du løber tør for plads i Dropbox, er der nogle ting, du kan gøre, for at få mere plads.

Sådan optjener du gratis plads

Du kan optjene gratis plads på følgende måder:

Bemærk! Deling af en mappe tæller ikke som en henvisning.

Opgrader din konto

Hvis du bruger Dropbox Basic, kan du opgradere til Dropbox Plus eller Professional og få 1 TB plads.

Hvis du er Plus- eller Professional-kunde, kan du overveje at opgradere til Dropbox Business. Hvis du samarbejder med to eller flere kolleger, kan en Dropbox Business-plan være den rigtige for dig.