Sådan synkroniserer du Dropbox til din computer eller telefon

Opdateret Jan 16, 2024

Denne artikel er en kort introduktion til, hvordan Dropbox synkroniserer dine filer. Den beskriver, hvordan du kan gemme dine filer i Dropbox og synkronisere dem mellem dine enheder.

Når du synkroniserer filer med Dropbox, kan du få adgang til dem og administrere dem alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Det omfatter:

• På computeren via Dropbox-computerappen
  • På din mobiltelefon eller tablet via Dropbox-mobilappen
  • På alle typer enheder med en webbrowser via dropbox.com

Opdaterer Dropbox filer automatisk?

Når du synkroniserer filer med Dropbox, holdes filerne opdateret alle de steder, hvor du bruger Dropbox. Det betyder, at hvis du tilføjer eller ændrer en fil på en enhed, bliver filen automatisk opdateret de øvrige steder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at synkronisere filer med Dropbox.

Sådan kommer du i gang med at synkronisere dine filer med Dropbox

Du kan komme i gang med at synkronisere dine filer på alle dine enheder med en gratis Dropbox Basic-plan. Den omfatter op til 2 GB lagerplads, og der er ingen tidsbegrænsning.

Du kan når som helst opgradere til en betalt plan med mere lagerplads eller flere funktioner.

Sådan kommer du i gang:

1. Opret en konto på dropbox.com/register.
    • Du kan oprette en gratis Dropbox Basic-konto med 2 GB lagerplads. Eller du kan købe en betalt konto, hvor du får mere lagerplads og flere funktioner.
  2. Download og installer Dropbox-computerappen på din computer og Dropbox-mobilappen på din telefon eller tablet.
  3. Log på med din e-mailadresse og adgangskode.
  4. Fra din computer, tablet eller mobilenhed kan du:

Ofte stillede spørgsmål om filsynkronisering

Kan jeg bruge Dropbox til at flytte mine filer til en ny computer?

Når du har fulgt vejledningen ovenfor, synkroniseres dine filer til Dropbox, så du ikke længere behøver at flytte eller overføre dem manuelt mellem computere eller enheder. Du kan få adgang til dem fra enhver enhed via dropbox.com eller via Dropbox-computerappen og Dropbox-mobilappen.

Hvis du vil gemme filerne på en computers harddisk (eller på harddisken på flere computere) foruden på din Dropbox-konto online, kan du vælge at gøre det, når du downloader Dropbox-computerappen. Når du bliver spurgt, skal du vælge Tilgængelig offline i stedet for Kun online.

Bemærk! LAN-synkronisering understøttes i øjeblikket ikke på computere med Dropbox til macOS på File Provider. Få mere at vide om, hvordan du aktiverer LAN-synkronisering i Dropbox.

Hvad er forskellen på filer, som er tilgængelige offline, og filer, der kun er online?

De filer og mapper, der er tilgængelige offline, hvilket er standardindstillingen, har du adgang til, selvom du ikke har forbindelse til internettet. De optager plads både på computerens harddisk og på din Dropbox-konto. Hvis du indstiller dine filer til Kun online, vises de stadig i Dropbox-mappen på din computer. Du kan dog kun åbne dem, når du har forbindelse til internettet.

Bemærk! Når du åbner filer i Dropbox-mappen på din computer, downloades de automatisk til din computer.

Hvad er forskellen på at synkronisere og sikkerhedskopiere filer?

Sikkerhedskopiering og synkronisering af filer minder om hinanden, men funktionerne har to forskellige formål.

Når du sikkerhedskopierer filer fra din computer eller et eksternt drev til Dropbox, oprettes der en sikker kopi, som du kan bruge, hvis der skulle opstå problemer. Sikkerhedskopier er ikke beregnet til deling. De ændringer, du foretager i filer, som du har sikkerhedskopieret i Dropbox, opdateres ikke på din computer eller harddisk.

Når du synkroniserer filer til Dropbox, bliver filerne tilgængelige til redigering og deling, der hvor du bruger Dropbox, f.eks. fra din mobilenhed, når du er på farten, på kontoret eller fra din bærbare computer. Når du foretager en ændring i en fil, du har synkroniseret, bliver ændringen synkroniseret til Dropbox alle de steder, hvor du bruger det.