Upload filer fra en telefon eller tablet

Med Dropbox-mobilappen kan du uploade filer fra en telefon eller tablet på forskellige måder. De uploadede filer synkroniseres med Dropbox på din computer og alle dine andre forbundne enheder.

Denne artikel beskriver de forskellige måder, du kan uploade fra en mobilenhed på.

Upload automatisk billeder og videoer

Dropbox kan benytte funktionen kameraoverførsler til automatisk at uploade de billeder og videoer, du har taget med din mobilenhed.

Sådan aktiverer du kameraoverførsler på din mobilenhed:

• Forbind din computer med Dropbox, eller
  • Opgrader til Dropbox Plus

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer kameraoverførsler.

Vis vejledning til:

Android

Upload billeder og videoer manuelt

Hvis du ikke har aktiveret kameraoverførsler, kan du uploade billeder til din Dropbox manuelt.

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme dine billeder.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Vælg Upload billeder eller videoer.
  5. Tryk på de filer, du vil uploade.
    • Et flueben viser, at en fil er valgt.
  6. Tryk på mappeikonet, og vælg, hvor filerne skal placeres.
  7. Tryk på Indstil placering.
  8. Tryk på Upload.

Tryk for at fremhæve og uploade

Upload andre filer fra din enheds lager

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme dine billeder.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Vælg Upload filer.
    • Du kan vælge filer fra alle placeringer i din enheds lokale hukommelse.
  5. Tryk på Upload (eller Åbn på nogle enheder).

Upload filer fra et eksternt SD-kort

Hvis din enhed har et SD-kort, kan du uploade filer fra det til Dropbox.

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Åbn den Dropbox-mappe, hvor du vil gemme dine billeder.
  3. Tryk på ikonet + (plus) nederst på skærmen.
  4. Vælg Upload filer.
  5. Naviger til dit SD-kort, og tryk på de filer, du vil uploade.
  6. Tryk på Upload (eller Åbn på nogle enheder).

Sådan gør du, hvis du ikke kan se dit SD-kort:

1. Tryk på menuknappen øverst på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Kontrollér, at Vis avancerede enheder er markeret.

iPad

Upload billeder og videoer manuelt

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Upload billeder.
  4. Tryk på de filer, du vil uploade.
    • Et flueben viser, at en fil er valgt.
  5. Tryk på mappeikonet, og vælg, hvor filerne skal placeres.
  6. Tryk på Indstil placering.
  7. Tryk på Upload.

Tryk for at fremhæve
Tryk for at fremhæve billeder

Gem i mappe
Vælg den mappe, du vil gemme i

Upload eller opret filer

Sådan uploader du andre filtyper:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Upload fil.

Du kan også oprette indhold med Microsoft Office-programmer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter indhold med Microsoft Office-programmer.

Upload andre filtyper

Du kan uploade andre filtyper ved at bruge følgende:

• iOS-menuen Åbn i, når den vises i andre apps
  • Appudvidelser i iOS 8 og nyere

Du kan f.eks. uploade en fil, der er vedhæftet en e-mail:

1. Åbn din e-mailapp.
  2. Åbn den e-mail, filen er vedhæftet.
  3. Tryk på navnet på den vedhæftede fil for at åbne filbrowseren.
  4. Tryk på ikonet med en pil, der kommer ud af en kasse.
  5. I pop op-menuen bør du se valgmuligheden Åbn i Dropbox. Tryk på den for at åbne filen i Dropbox.
  6. Tryk på Gem.

Mange andre apps har også valgmuligheden Åbn i.

iPhone

Upload billeder og videoer manuelt

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Upload billeder.
  4. Tryk på de filer, du vil uploade.
    • Et flueben viser, at en fil er valgt.
  5. Tryk på Næste for at åbne skærmen Gem indstillinger. Vælg, hvilken mappe dine billeder skal uploades til, eller omdøb alle billeder på en gang:
    • Du omdøber alle billeder på en gang ved at trykke på Omdøb alle og skrive et nyt navn til billederne. Billederne nummereres automatisk i den rækkefølge, de blev tilføjet i. Du kan ændre rækkefølgen ved at holde fingeren på de tre vandrette streger til højre for et billede.
    • Tryk på Bekræft for at vende tilbage til skærmen Gem indstillinger.
  6. Tryk på Upload.
Tryk for at fremhæve
Tryk for at fremhæve billeder
Omdøb alle
Indstillingen Omdøb alle

Upload eller opret filer

Sådan uploader du andre filtyper:

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på ikonet + (plus).
  3. Tryk på Opret eller upload fil.
  4. Tryk på Upload fil.

Du kan også oprette indhold med Microsoft Office-programmer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter indhold med Microsoft Office-programmer.

Upload andre filtyper

Du kan uploade andre filtyper ved at bruge følgende:

• iOS-menuen Åbn i, når den vises i andre apps
  • Appudvidelser i iOS 8 og nyere

Du kan f.eks. uploade en fil, der er vedhæftet en e-mail:

1. Åbn din e-mailapp.
  2. Åbn den e-mail, filen er vedhæftet.
  3. Tryk på navnet på den vedhæftede fil for at åbne filbrowseren.
  4. Tryk på ikonet med en pil, der kommer ud af en kasse.
  5. I pop op-menuen bør du se valgmuligheden Åbn i Dropbox. Tryk på den for at åbne filen i Dropbox.
  6. Tryk på Gem.

Mange andre apps har også valgmuligheden Åbn i.

Windows Phone

Overfør billeder manuelt

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på den mappe, hvor filerne skal placeres.
  3. Tryk på ikonet Upload på applinjen.
  4. Vælg et billede i galleriet på din enhed.

Bemærk! På grund af operativsystemets begrænsninger understøtter Dropbox-appen til Windows-enheder ikke overførsel af videoer i øjeblikket.

Upload et billede fra din enheds galleri

1. Åbn galleriappen.
  2. Tryk på ikonet Upload på den nederste applinje.
  3. Miniaturer fra din telefons billedgalleri vises. Tryk på det billede, du ønsker at uploade.
  4. Vælg Dropbox.

Du kan se uploadstatus for en fil på statuslinjen under filens navn i din Dropbox.

Billederne synkroniseres derefter øjeblikkeligt til alle dine computere og mobilenheder. Hvis du uploader til en delt mappe, kan alle medlemmer af mappen se dit billede eller din video.

Windows Tablet

Overfør billeder manuelt

1. Åbn Dropbox-appen.
  2. Tryk på den mappe, hvor filerne skal placeres.
  3. Tryk på ikonet Upload på applinjen.
  4. Vælg et billede i galleriet på din enhed.

Bemærk! På grund af operativsystemets begrænsninger understøtter Dropbox-appen til Windows-enheder ikke overførsel af videoer i øjeblikket.

Upload et billede fra din enheds galleri

1. Åbn galleriappen.
  2. Tryk på ikonet Upload på den nederste applinje.
  3. Miniaturer fra din telefons billedgalleri vises. Tryk på det billede, du ønsker at uploade.
  4. Vælg Dropbox.

Du kan se uploadstatus for en fil på statuslinjen under filens navn i din Dropbox.

Billederne synkroniseres derefter øjeblikkeligt til alle dine computere og mobilenheder. Hvis du uploader til en delt mappe, kan alle medlemmer af mappen se dit billede eller din video.