Det er en Dropbox-belastning på kredittkortet mitt – hvilken konto er dette for?

Av og til vil en Dropbox-bruker med flere Dropbox-kontoer oppgradere til Dropbox Plus eller Dropbox Business, og deretter glemme hvilken konto de oppgraderte.

Hvis du har glemt hvilken e-postadresse som er knyttet til den betalte Dropbox-kontoen, kan du finne ut hvilken konto som er knyttet til belastningen på kredittkortfakturaen. Dette fungerer også hvis du betaler for flere kontoer samtidig med ett kredittkort.

Hvis du vil sjekke en belastning, må du finne transaksjons-ID-en på kredittkortfakturaen og deretter gå til oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger. Her kan du legge inn denne ID-en og finne den tilhørende e-postadressen forbundet med en belastning.

• Obs! Hvis du er logget på en annen Dropbox-konto i nettleseren, vil oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger be deg skrive inn:
    • De siste fire sifrene av kredittkortnummeret ditt
    • Kredittkortets utløpsdato

Hvis du ikke er i stand til å bruke oppslagsverktøyet for kredittkortbelastninger, eller hvis du har et annet spørsmål om betalinger eller fakturering: