{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvorfor viser Dropbox en melding som sier at jeg kjører en gammel versjon av programmet?

Vi slipper regelmessig nye versjoner av Dropbox-programmet med ytterligere funksjoner, bedre ytelse og sikkerhetsforbedringer. Disse versjonene lanseres gjennom automatiske oppdateringer.

Visse forhold kan føre til at disse oppdateringene ikke installeres. Grunnen til at oppdateringer ikke installeres kan være miljøkonfigurasjonen, som f.eks. tillatelsesproblemer, eller fordi av andre applikasjoner som antivirusprogrammer eller brannmur blokkerer oppdateringen.

Etter et par mislykkede forsøk på å oppdatere automatisk, viser Dropbox-appen følgende melding:

«Du bruker en gammel versjon av Dropbox.»

Avhengig av hvor gammel versjonen din er, kan denne meldingen omfatte antallet dager du har igjen før gjeldende versjon slutter å fungere.

Følg disse trinnene for å fortsette å bruke Dropbox:

1. Last ned den siste versjonen av programmet.
  2. Når nedlastingen er ferdig, dobbeltklikker du på Dropbox-installasjonsprogrammet for å kjøre det som gjeldende systembruker.
  3. Eldre versjoner kan kreve at du skriver inn Dropbox-brukernavnet og -passordet etter oppdateringen. Etter at du har logget på, vil det ta Dropbox-programmet litt tid å sammenligne Dropbox-mappen på datamaskinen din med kontoen på nettet for å fastslå om den trenger å synkronisere noen filer.

Obs! Du må kanskje avinstallere Dropbox-programmet før du installerer det igjen:

• Du blir bedt om å avinstallere i programmet eller av kundestøtten hos Dropbox
  • Installeringen fullføres ikke
  • Problemet du ønsker å løse ved å installere programmet på nytt, fortsetter

Hvis telleren for oppdatering av programmet utløper, vil Dropbox slutte å synkronisere og vise deg følgende melding:

Feilmelding for gammel versjon
Feil ved oppstart av gammel versjon.

For å fikse dette klikker du på Oppdater Dropbox-knappen for å starte prosessen og fortsette å bruke Dropbox.

Dropbox Business

Hvis du er med i et Dropbox Business-team, er det mulig at de automatiske oppdateringene mislyktes fordi brukerprofilen på datamaskinen din ikke har tillatelse til å installere nye versjoner av Dropbox-programmet. Hvis den manuelle oppdateringen mislyktes, kan du ta kontakt med IT-adminstratoren din for å få hjelp.