Hvordan kommentere og svare på Dropbox-filer

Du kan kommentere på en fil fra datamaskinen eller telefonen. Alle som har tilgang til en fil i Dropbox kan kommentere på den, med mindre du slår av kommentering.

Hvordan kommentere på en fil

Slik kommenterer du på en fil fra datamaskinen, telefonen eller nettbrettet:

1. Klikk på filen du vil kommentere på, selv om den var delt med deg.
  2. På høyre side av skjermen (datamaskinen) eller nederst (mobilen), klikker du på tekstboksen der det står Skriv en kommentar.
  3. Skriv inn kommentaren.
  • Du kan @omtale noen, legge til et klistremerke med smilefjes-ikonet, eller kommentere på et bestemt område med firkant-ikonet.

4.   Klikk på <Legg ut.

Finn ut hvordan du kommenterer på en bestemt del av en fil

Hvem blir varslet når jeg legger igjen en kommentar?

Følgende personer vil motta en e-post og et varsel både på dropbox.com og på deres på deres tilkoblede enheter:

• Fileieren
  • Alle som har kommentert på filen
  • Alle som er @omtalt i kommentaren din

Obs! Alle som har visningstilgang til filen, kan se kommentarene på den.

Finn ut hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine.

Hvordan svare på kommentarer

Slik svarer du på en kommentar:

1. Klikk på filen du vil kommentere på, selv om den var delt med deg.
  2. På høyre side av skjermen (datamaskinen) eller nederst (mobilen), vil du se Kommentarer-ruten.
  3. Hold musepekeren over en eksisterende kommentar.
  4. Klikk på Svar slik at det åpnes en tekstboks.
  5. Skriv inn kommentaren.
  6. Klikk Legg inn.

Du kan også svare på en kommentar du er omtalt på, ved å svare direkte på e-posten med varselet. Svaret ditt vil vises i kommentarfeltet til denne filen.