Hvordan kan jeg begrense tilgangen til en delt kobling?

Det er to alternativer som kan begrense tilgang til delte koblinger. Dropbox Business-administratorer kan konfigurere dem sånn at bare medlemmer av teamet deres har tilgang til delte koblinger som er opprettet på en teamkonto. Dropbox Professional- og Business-brukere kan angi utløpsdatoer for delte koblinger.

Dropbox Business-brukere: Begrense tilgangen til delte koblinger til kun medlemmer av teamet

1. Logg på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over fil- eller mappenavnet og klikk på Del-knappen som dukker opp.
  3. I vinduet som dukker opp, klikker du på Koblingsinnstillinger.
  4. Klikk på Bare de som har passordet.
    • Obs! Hvis du slår alternativene for Hvem kan se dette? av og på, fjernes eksisterende passord.
  5. Angi et passord.
  6. Klikk på Lagre innstillinger.
  7. Klikk på Kun personer på [teamnavn].
  8. Klikk på Lagre innstillinger.

Når de er lagret, kan du klippe og lime koblingen inn i en e-post eller sende den direkte via Dropbox.

Dropbox Business- og Professional-brukere: Angi passord for delte koblinger

1. Logg på dropbox.com.
    • Hvis du deler en kobling til én enkelt fil, klikker du på Del-knappen ved siden av filnavnet. I vinduet som dukker opp, klikker du på Koblingsinnstillinger.
    • Hvis du deler en kobling til en mappe, klikker du på Del-knappen ved siden av mappenavnet. I vinduet som dukker opp, klikker du på Mappeinnstillinger.
  2. Klikk på Bare de som har passordet.
    • Obs! Hvis du slår alternativene for Hvem kan se dette? av og på, fjernes eksisterende passord.
  3. Angi et passord.
  4. Klikk på Lagre innstillinger.

Når de er lagret, kan du klippe og lime koblingen inn i en e-post eller sende den direkte via Dropbox.

Hvordan ser en delt kobling med et passord ut for en mottaker?

Hvis noen prøver å vise en delt kobling som har passord, kommer de til å se se denne siden:

Passordbeskyttet delt kobling

Når de skriver inn passordet, vil de se den normale delt kobling-siden.

Hva om jeg glemmer passordet mitt for koblingen eller vil endre det?

Du kan tilbakestille passordet for alle koblinger du har delt på samme måte som du angir passordet. Hvis du har glemt passordet, kan du opprette et nytt passord. Du kan eventuelt deaktivere koblingen når som helst. Av sikkerhetsgrunner viser vi aldri ditt nåværende passord.

Finn ut hvordan du deaktiverer en kobling.

Jeg er medlem av et Dropbox Business-team. Har administratoren min noen kontroll over passordene jeg angir?

Administratorer kan ikke håndheve passordregler for teammedlemmers delte koblinger. Det administratorer kan gjøre, er å begrense alle delte koblinger til «kun teammedlemmer».

Administratorer: Finn ut hvordan du oppretter koblinger som kun er for team.