Bruker disse mappene opp noe av lagringsplassen jeg har?

Oppdatert Feb 01, 2024

Delte mapper bruker lagringsplass på hver medlems konto, med mindre hver person er på samme Dropbox-team.

Lagringkvoten din i Dropbox beregnes ved å legge sammen total mengde data på Dropbox-kontoen din. Det omfatter alle delte mapper du er medlem av, og alle filene innhentet fra filanmodninger.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å sende store filer.

Hvis noen deler en mappe med deg som er større enn plassen du har igjen, vil du ikke kunne bli med i mappen. Hvis du for eksempel har en Dropbox Basic-konto på 2 GB og du har brukt 1,5 GB med plass, kan du ikke ta imot en delt mappe på mer enn 0,5 GB.

Hvis du har behov for å se på delte filer som er større enn gjenværende plass på kontoen din, kan du:

Hvordan påvirker delte koblinger lagringsplassen min?

Koblinger som er delt med deg, tar ikke opp plass på kontoen, og du kan laste ned disse filene til datamaskinen din. Hvis du laster ned en fil fra en delt kobling, kan du redigere den nedlastede kopien. Men redigeringene dine vil ikke blir synkronisert med originalfilen som ble delt med deg.

Påvirker delte mapper lagringsplassen min hvis jeg er medlem av et Dropbox-team?

Hvis du er medlem av et Dropbox-team, teller størrelsen på en delt mappe kun én gang mot hele teamets delte kvote.