Slik skriver du under på dokumenter på en iOS-enhet

Oppdatert Nov 08, 2023

Du kan legge til en dato, signatur eller tekst til fil fra iPhone eller iPad i Dropbox-mobilappen

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig for PDF-filer på iOS-enhet.

Legg til underskriften din

1. Åpne Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil og trykk for å åpne forhåndsvisningen.
  3. Trykk Rediger nede til venstre.
  4. Trykk på Legg til signatur.
  5. Tegn signaturen din og trykk Ferdig.
    • Trykk og dra signaturen din for å flytte den rundt i filen
    • Endre størrelsen på signaturen ved å dra i hjørnene
  6. Trykk på Lagre.

Legg til tekst

1. Åpne Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil og trykk for å åpne forhåndsvisningen.
  3. Trykk Rediger nede til venstre.
  4. Trykk Legge til Tekst.
  5. Skriv inn teksten og trykk Ferdig når du er ferdig.
    • Trykk på tekstboksen én gang og velg Farge for å endre fargen på teksten
    • Endre størrelsen på teksten ved å dra hjørnene rundt tekstboksen
  6. Trykk på Lagre.

Legge til en dato

1. Åpne Dropbox-mobilappen på din iPhone eller iPad.
  2. Naviger til en PDF-fil og trykk for å åpne forhåndsvisningen.
  3. Trykk Rediger nede til venstre.
  4. Trykk Legg til Dato.
  5. Bruk datovelgeren for å velge en dato, eller trykk hvor som helst på dokumentet for å angi en dato.
    • Trykk og dra datoen for å flytte den til datoen rundt i dokumentet
    • Endre størrelsen på datoen ved å dra hjørnene rundt tekstboksen
  6. Trykk på Lagre.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan du kan opprette og elektronisk signere dokumenter i Dropbox.