{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dele og lagre skjermbilder med Dropbox

Hvis du tar mange skjermbilder på datamaskinen, kan du bruke Dropbox til å lagre og dele dem umiddelbart.

Obs! Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Linux.

Vis instruksjoner for:

Mac

• For å ta skjembilde av hele skjermen trykker du Command-Shift-3.
  • For å ta et skjermbilde av en del av skjermen trykker du Command-Shift-4. Tegn en firkant over et område med markøren, eller trykk på mellomromstasten og deretter på et vindu.

Første gang du gjør dette, vil programmet spørre om du vil lagre skjermbilder i Dropboxen. Klikk Lagre skjermbilder i Dropbox.

Dropbox Business-brukere: Hvis du har koblet til din private og arbeidsrelaterte Dropbox, kan du også velge hvilken Dropbox du vil lagre skjermbildet i. Du kan senere endre denne innstillingen ved å gå til fanen Konto i innstillingene til skrivebordsprogrammet.

Fra nå av vil skjermbilder du tar, automatisk lagres i en mappe som heter Skjermbilder i Dropbox-mappen. Det vil også kopieres en kobling til skjermbildet som du umiddelbart kan lime inn hvor som helst, for eksempel i en e-postmelding eller et Facebook-innlegg. Alle som klikker på koblingen, vil se skjermbildet som en forhåndsvisning på nettstedet til Dropbox.

Du kan alltids slå denne funksjonen på eller av i programmets innstillinger:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk tannhjulikonet og velg Innstillinger fra menyen.
  3. Klikk på fanen Importer.
  4. Merk eller fjern merket for Del skjermbilder med Dropbox.

Windows

• Trykk på Print Screen for å lagre skjermbildet i Dropboxen.
  • Trykk Ctrl + Print Screen for å lagre skjermbildet i Dropboxen og kopiere en kobling til skjermbildet. Denne koblingen kan du umiddelbart lime inn hvor som helst, for eksempel i en e-postmelding eller et Facebook-innlegg. Alle som klikker på koblingen, vil se skjermbildet som en forhåndsvisning på nettstedet til Dropbox.

Første gang du gjør dette, vil programmet spørre om du vil lagre skjermbilder i Dropboxen. Klikk Lagre skjermbilder i Dropbox.

Dropbox Business-brukere: Hvis du har koblet til din private og arbeidsrelaterte Dropbox, kan du også velge hvilken Dropbox du vil lagre skjermbildet i. Du kan senere endre denne innstillingen ved å gå til fanen Konto i innstillingene til skrivebordsprogrammet.

Du kan alltids slå denne funksjonen på eller av i programmets innstillinger:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk tannhjulikonet og velg Innstillinger fra menyen.
  3. Klikk på fanen Importer.
  4. Merk eller fjern merket for Del skjermbilder ved hjelp av Dropbox.