Tjen mer plass ved å invitere venner

Du kan tjene ekstra plass ved å invitere vennene dine til å prøve Dropbox:

• Basic-kontoer får 500 MB per verving, og kan tjene opptil 16 GB
  • Plus-kontoer får 1 GB per verving, og kan tjene opptil 32 GB

Slik sender du en invitasjon:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • Hvis du har koblet sammen en arbeidsrelatert og privat konto, velger du Privat-fanen.
  4. Klikk Inviter en venn.

Når du har sendt invitasjonen, vil personen du inviterer måtte fullføre disse trinnene før dere begge får bonusplassen:

Obs! Deling av en mappe teller ikke som en verving.

Hvor kan jeg finne statusen til invitasjonene jeg har sendt ut for verving?

Slik sjekker du statusen til vervingene:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk for å gå til Konto-fanen.
    • Hvis du har koblet sammen jobbkontoen og den private kontoen din, klikker du for å gå til Privat-fanen.
  5. Klikk på Vis all opptjent plass under Få mer plass-delen.
  6. Du vil se statusen til vervingene under Plass opptjent-kolonnen.

Finn ut mer om de forskjellige vervingsstatusene.

Vil jeg fremdeles få bonusen hvis vennene mine registrerer seg med en annen e-postadresse?

Så lenge vennen din oppretter en konto med koblingen i invitasjonen du sendte, tjener du ekstra plass for vervingen. E-postadressen personen du verver bruker når vedkommende registrerer seg, trenger ikke være den samme som e-postadressen du sendte invitasjonen til.

Hvis vennen din blir vervet av flere avsendere, vil kun avsenderen som sendte den vervekoden som ble brukt, få den ekstra plassen.

Kan jeg tjene bonusplass for vervinger som et gratis Dropbox-team har sendt?

Hvis du er medlem av et gratis team, får du ikke vervebonuser på den arbeidsrelaterte teamkontoen. Hvis du ønsker å bruke en bonus på din private konto, kan du ta kontakt med kundestøtten hos Dropbox.

Android

Hvordan tjener jeg bonusplass for å verve venner til Dropbox?

1. Trykk på menyknappen øverst til venstre i appen.
  2. Trykk på tannhjul-ikonet (eller Innstillinger i eldre versjoner av appen).
  3. Trykk på Inviter venner.

Dette vil generere en e-post med en unik vervekode. Du og personen du verver vil få 500 MB med ekstra plass, hvis den du verver fullfører alle de nødvendige trinnene.

iPhone

Hvordan tjener jeg bonusplass for å verve venner fra iPhone-appen?

1. Trykk på Innstillinger-fanen (tannhjul-ikonet) nederst på skjermen.
  2. Trykk på Fortell venner om Dropbox.

Dette vil generere en e-post med en unik vervekode. Du og personen du verver vil få 500 MB med ekstra plass, hvis den du verver fullfører alle de nødvendige trinnene.