Hvordan tjene mer plass ved å invitere venner

Du kan tjene ekstra plass ved å invitere vennene dine til å prøve Dropbox:

• Dropbox Basic-kontoer får 500 MB per verving, og kan tjene opptil 16 GB
  • Dropbox Plus- og Professional-kontoer får 1 GB per verving, og kan opptjene opptil 32 GB

Slik inviterer du noen fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Abonnement.
    • Hvis du har koblet sammen en arbeidsrelatert og privat konto, velger du Privat-fanen.
  5. Klikk Inviter en venn.

Når du har sendt invitasjonen, vil personen du inviterer måtte fullføre disse trinnene før dere begge får bonusplassen:

Obs! Deling av en mappe teller ikke som en verving.

Slik inviterer du noen fra Android-telefonen din:

1. Åpne Dropbox-appen på Android-enheten.
  2. Trykk på Meny-knappen
  3. Trykk på Innstillinger, og deretter på Inviter venner.
  4. Trykk på et navn på kontaktlisten for å velge det.
  5. Trykk på hakeikonet for å sende invitasjonen når du har valgt alle kontaktene du vil invitere til Dropbox.

Hvis du ikke ser kontaktinformasjonen til en person du vil invitere, kan du bruke dropbox.com til å invitere andre du vil skal bli med.

Slik inviterer du venner til Dropbox fra iOS-telefonen din:

1. Åpne Dropbox-appen på iOS-enheten.
  2. Trykk på person-ikonet.
  3. Trykk på tannhjulikonet.
  4. Trykk på Fortell venner om Dropbox.
  5. Trykk på Inviter venner.
  6. Legg inn e-postadressene til de vennene du vil invitere ved å skrive dem inn i e-posten som åpnes.
  7. Trykk på Send for å sende invitasjonen via e-post.

Vil jeg fremdeles få bonusen hvis vennene mine registrerer seg med en annen e-postadresse?

Så lenge vennen din oppretter en konto med koblingen i invitasjonen du sendte, tjener du ekstra plass for vervingen. E-postadressen personen du verver bruker når vedkommende registrerer seg, trenger ikke være den samme som e-postadressen du sendte invitasjonen til.

Hvis vennen din blir vervet av flere avsendere, vil kun avsenderen som sendte den vervekoden som ble brukt, få den ekstra plassen.

Kan jeg tjene bonusplass for vervinger som et gratis Dropbox-team har sendt?

Hvis du er medlem av et gratis team, får du ikke vervebonuser på den arbeidsrelaterte teamkontoen. Hvis du ønsker å bruke en bonus på din private konto, kan du ta kontakt med kundestøtten hos Dropbox.

Se statusen til invitasjoner du har sendt

Slik sjekker du statusen til vervingene dine:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • Hvis du har koblet sammen en arbeidsrelatert og privat konto, velger du Privat-fanen.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Vis all opptjent plass under Få mer plass.
  6. Sjekk Bonustype-kolonnen. For alle plassbonuser oppført som Verving, vil du se vervestatus under Opptjent plass:
  • Invitasjon sendt: Den du vervet har blitt invitert til å bruke Dropbox, men ikke har registrert seg enda.
  • Venter på installasjon: Den du vervet har registrert seg, men har ikke installert og/eller logget på fra skrivebordsappen ennå.
  • Venter på e-postbekreftelse: Den du vervet har installert og logget på skrivebordsappen, men har ikke bekreftet e-postadressen sin.
  • Fullført: Både du og den du vervet har fått bonusplassen.
  • Ikke kvalifisert: Mottakeren er ikke kvalifisert for verveprogrammet.
    • Dette kan bety at mottakeren allerede har registrert en konto hos Dropbox, eller at mottakeren forsøker å registrere seg på den samme datamaskinen som du bruker.
    • Hvis du mener at denne statusen er feil, kan du dobbeltsjekke e-postadressen til mottakeren og prøve på nytt.