{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe maak ik een Dropbox-account?

Dropbox is de locatie voor al je bestanden. Wanneer je een bestand toevoegt aan je Dropbox-account, is het bestand overal beschikbaar waar je toegang hebt tot Dropbox. Als je de Dropbox-app downloadt op je computer, telefoon of tablet, worden je bestanden automatisch gesynchroniseerd met al je apparaten.

Secties in dit artikel:

Registreren bij Dropbox

Registreren voor een Dropbox-account:

1. Maak een account op dropbox.com.
  2. Typ je naam en e-mailadres (je e-mailadres is de gebruikersnaam voor je Dropbox-account).
  3. Typ een uniek wachtwoord.
  4. Klik op het vakje om akkoord te gaan met de Dropbox-voorwaarden.
  5. Klik op Een account maken.

Als je de mobiele app of desktopapp van Dropbox al hebt geïnstalleerd, kun je ook een account maken door de app te starten en op Registreren te klikken.

Dropbox-apps installeren

Je bestanden zijn toegankelijk via dropbox.com of de Dropbox-apps. Installeer de Dropbox-app op je computer, telefoon of tablet, zodat je je bestanden op al je apparaten kunt openen.

De Dropbox-app installeren op je computer:

1. Download de Dropbox-desktopapp op je computer.
  2. Start het installatieprogramma.
  3. Meld je aan of maak een nieuw Dropbox-account. Je hebt maar één account nodig, ongeacht het aantal apparaten dat je wilt synchroniseren.

De Dropbox-app installeren op je telefoon of tablet:

1. Download de mobiele Dropbox app op je telefoon of tablet via de App Store of Google Play Store.
  2. Open de app.
  3. Meld je aan of maak een nieuw Dropbox-account. Je hebt maar één account nodig, ongeacht het aantal apparaten dat je wilt synchroniseren.

Bestanden toevoegen aan je Dropbox-account

Nadat je een Dropbox-account hebt gemaakt, kun je bestanden in je Dropbox zetten. Bestanden die je toevoegt aan je Dropbox-account, worden gesynchroniseerd op alle computers, telefoons en tablets waarop je Dropbox hebt geïnstalleerd.

Bestanden toevoegen vanaf dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Uploaden.
  3. Kies Bestanden of Map.
    • Heb je Bestanden gekozen, selecteer dan zoveel bestanden als je wilt en klik vervolgens op Openen.
    • Heb je Map gekozen, selecteer dan een map en klik vervolgens op Uploaden.

Opmerking: Elk item (bestand of map) dat je uploadt naar dropbox.com mag maximaal 50 GB zijn. Gebruik voor grotere bestanden of mappen de desktopapp of mobiele apps, want daarvoor geldt deze groottebeperking niet.

Bestanden toevoegen vanaf je computer:

1. Open de bestandsverkenner.
  2. Ga naar de Dropbox-map.
  3. Kopieer en plak of sleep bestanden naar de Dropbox-map.

Wanneer je bestanden toevoegt aan je Dropbox-map, worden ze geüpload naar Dropbox. Wanneer er groene vinkjes op de bestandspictogrammen staan, zijn de bestanden geüpload naar Dropbox.

Bestanden uploaden vanaf je telefoon of tablet:

1. Open de Dropbox-app op je telefoon of tablet.
  2. Tik op de + (het pluspictogram).
  3. Tik op Bestand maken of uploaden.
  4. Tik op Bestand uploaden.

Welk Dropbox-abonnement moet ik kiezen?

Een Dropbox Basic-account heeft 2 GB opslagruimte en is altijd gratis. Kies Dropbox Basic als je Dropbox wilt uitproberen of als je Dropbox alleen gebruikt voor persoonlijke bestanden.

Als je meer opslagruimte of functies nodig hebt, bekijk je de informatie over de verschillende Dropbox-abonnementen en kies je het juiste abonnement voor jou.