Bestanden exporteren naar een andere app op je telefoon of tablet

Download de mobiele Dropbox-app (als je dit nog niet hebt gedaan) om het exporteren makkelijker te maken.

Een bestand exporteren vanuit de mobiele Dropbox-app:

1. Start de Dropbox-app.
  2. Tik op ... (het pictogram met drie puntjes) naast of onder het bestand dat je wilt exporteren.
  3. Tik op Exporteren. Er verschijnt een lijst met apps die het bestand kunnen openen. Selecteer de app waarmee je het bestand wilt openen.

Opmerking: Zodra je het bestand exporteert naar een andere app, worden eventuele wijzigingen aan het bestand mogelijk niet meer opgeslagen in je Dropbox, tenzij de app specifieke integratie met Dropbox biedt.