{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hoe ontvang ik meldingen over wijzigingen in mijn Dropbox?

Je kunt desktopmeldingen inschakelen om op de hoogte te blijven van wijzigingen in je Dropbox. Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je ook pushmeldingen inschakelen.

Meldingen inschakelen op je computer

De desktopapp kan meldingen op je computer weergeven bij wijzigingen in je Dropbox. Je kunt kiezen welke meldingen je ontvangt:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk (Mac) of het systeemvak (Windows/Linux).
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren... in het menu.
  3. Schakel de vakjes onder Stuur mij meldingen over in of uit om aan te geven welke meldingen je wilt ontvangen.

Meldingen op een iOS-apparaat in- of uitschakelen

Je ontvangt pushmeldingen van de Dropbox-app voor iOS wanneer je uitnodigingen voor gedeelde mappen ontvangt en wanneer links met je worden gedeeld. Deze meldingen in- of uitschakelen:

1. Open Instellingen op je apparaat.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Selecteer Dropbox.
Met desktopmeldingen werk je productiever. Ontdek in dit blogbericht hoe.