Hoe ontvang ik meldingen over wijzigingen in mijn Dropbox?

Je kunt desktopmeldingen inschakelen om op de hoogte te blijven van wijzigingen in je Dropbox. Als je een iOS-apparaat gebruikt, kun je ook pushmeldingen inschakelen.

Meldingen inschakelen op je computer

De desktopapp kan meldingen op je computer weergeven bij wijzigingen in je Dropbox. Je kunt kiezen welke meldingen je ontvangt:

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de menubalk (Mac) of het systeemvak (Windows/Linux).
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren... in het menu.
  3. Schakel de vakjes onder Stuur mij meldingen over in of uit om aan te geven welke meldingen je wilt ontvangen.

Meldingen op een iOS-apparaat in- of uitschakelen

Je ontvangt pushmeldingen van de Dropbox-app voor iOS wanneer je uitnodigingen voor gedeelde mappen ontvangt en wanneer links met je worden gedeeld. Deze meldingen in- of uitschakelen:

1. Open Instellingen op je apparaat.
  2. Selecteer Meldingen.
  3. Selecteer Dropbox.
Met desktopmeldingen werk je productiever. Ontdek in dit blogbericht hoe.