{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Schermafdrukken met Dropbox delen en opslaan

Maak je veel schermafdrukken op je computer? Met Dropbox kun je ze meteen opslaan en delen.

Opmerking: deze functie is niet beschikbaar voor Linux.

Instructies weergeven voor:

Mac

• Druk op Command+Shift+3 om het volledige scherm te kopiëren.
  • Druk op Command+Shift+4 om een deel van het scherm te kopiëren. Teken met de cursor een rechthoek op een deel van het scherm, of druk op de spatiebalk en klik op een venster.

Als je dit voor het eerst doet, vraagt de desktopapp of je schermafdrukken wilt opslaan in je Dropbox. Klik op Schermafdrukken in Dropbox opslaan.

Dropbox Business-gebruikers: Als je je persoonlijke en zakelijke Dropboxen hebt gekoppeld, kun je kiezen in welke Dropbox je de schermafdrukken wilt opslaan. Je kunt deze instelling later wijzigen door naar het tabblad Account te gaan in de voorkeuren van de desktopclient.

Als je vanaf nu een schermafdruk maakt, slaat de desktopapp die automatisch op in de map Schermafdrukken in je Dropbox-map. De desktopapp kopieert bovendien een link naar de schermafdruk. Je kunt deze link meteen overal plakken, bijvoorbeeld in een e-mail of in een bericht op Facebook. Iedereen die op de link klikt, ziet een voorbeeld van de schermafdruk op de website van Dropbox.

Je kunt deze functie in- of uitschakelen in de voorkeuren van de desktopapp:

1. Klik in de menubalk op het Dropbox-pictogram.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren… in het menu.
  3. Klik op de tab Importeren.
  4. Schakel Schermafdrukken delen via Dropbox in of uit.

Windows

• Druk op de knop Print Screen om de schermafdruk op te slaan in je Dropbox.
  • Druk op Ctrl+Print Screen om de schermafdruk op te slaan in Dropbox en een link naar de schermafdruk te kopiëren. Je kunt deze link meteen overal plakken, bijvoorbeeld in een e-mail of in een bericht op Facebook. Iedereen die op de link klikt, ziet een voorbeeld van de schermafdruk op de website van Dropbox.

Als je dit voor het eerst doet, vraagt de desktopapp of je schermafdrukken wilt opslaan in je Dropbox. Klik op Schermafdrukken in Dropbox opslaan.

Dropbox Business-gebruikers: Als je je persoonlijke en zakelijke Dropboxen hebt gekoppeld, kun je kiezen in welke Dropbox je de schermafdrukken wilt opslaan. Je kunt deze instelling later wijzigen door naar het tabblad Account te gaan in de voorkeuren van de desktopclient.

Je kunt deze functie in- of uitschakelen in de voorkeuren van de desktopapp:

1. Klik in de menubalk op het Dropbox-pictogram.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Voorkeuren… in het menu.
  3. Klik op de tab Importeren.
  4. Schakel Schermafdrukken via Dropbox delen in of uit.