Oudere versies van bestanden terugzetten

Dropbox bewaart momentopnamen van alle wijzigingen die de afgelopen 30 dagen (of langer met Dropbox Business) zijn aangebracht in je Dropbox-bestanden. Je kunt oudere versies van bestanden terugzetten, verwijderde bestanden terugzetten of verwijderingen ongedaan maken.

Gedeelten in dit artikel:

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Selecteer het bestand waarvan je vorige versies wilt bekijken.
  3. Klik op Versiegeschiedenis in het menu in de rechterzijbalk.
    • Je kunt ook klikken op (het pictogram met drie puntjes) naast de naam van je bestand om meer opties te zien.
  4. Kies de versie die je wilt bekijken in de voorbeeldweergave.
  5. Klik op Terugzetten voor de versie waarnaar je het bestand wilt terugzetten.

Linux

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand in Linux

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  2. Selecteer Versiegeschiedenis.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.

Macintosh

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand op een Mac

1. Houd control ingedrukt op je toetsenbord en klik op het bestand.
  2. Selecteer Vorige versies weergeven.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.

Vista/Win7/Win8/Win10

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand in Windows

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  2. Wijs het Dropbox-submenu aan en selecteer Versiegeschiedenis.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.