{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Oudere versies van bestanden terugzetten

Dropbox bewaart momentopnamen van alle wijzigingen die de afgelopen 30 dagen (of langer met Dropbox Business) zijn aangebracht in je Dropbox-bestanden. Je kunt oudere versies van bestanden terugzetten, verwijderde bestanden terugzetten of verwijderingen ongedaan maken.

Secties in dit artikel:

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Versiegeschiedenis.
    • Je kunt ook in de witte ruimte naast de bestandsnaam klikken om het bestand te markeren. Klik vervolgens op Meer om de optie Versiegeschiedenis zichtbaar te maken.
    • Heb je een bestand per ongeluk verwijderd, klik dan op het prullenbakpictogram om alle verwijderde bestanden weer te geven en selecteer Terugzetten… Klik vervolgens in het geopende pop-upvenster op Andere versies weergeven.
  3. Zoek de bestandsversie waarnaar je wilt teruggaan.
  4. Selecteer Terugzetten.

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand met de Dropbox-badge

1. Klik op de Dropbox-badge.
  2. Klik in het pop-upvenster op Versiegeschiedenis.

In een nieuw browservenster op dropbox.com wordt een volledige lijst met bestandsrevisies van je document weergegeven. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.

Instructies weergeven voor:

Linux

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand in Linux

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  2. Selecteer Versiegeschiedenis.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.

Macintosh

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand op een Mac

1. Houd control ingedrukt op je toetsenbord en klik op het bestand.
  2. Selecteer Vorige versies weergeven.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.

Vista/Win7/Win8/Win10

Teruggaan naar een oudere versie van een bestand in Windows

1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand.
  2. Wijs het Dropbox-submenu aan en selecteer Versiegeschiedenis.
  3. Volg de instructies op dropbox.com om terug te gaan naar een oudere versie of om een bestand terug te zetten dat per ongeluk is verwijderd.