Kan ik grote bestanden uploaden naar Dropbox?

Je kunt bestanden uploaden via de desktopapp of de mobiele app, ongeacht hun grootte.

De bestanden die je uploadt naar dropbox.com, mogen maximaal 20 GB zijn.

Alle bestanden die je uploadt naar je Dropbox, moeten kleiner zijn dan de opslagruimte. Als je account bijvoorbeeld een opslaglimiet van 2 GB heeft, kun je één bestand van 2 GB uploaden, of veel verschillende bestanden die samen maximaal 2 GB groot zijn. Als je de opslaglimiet overschrijdt, stopt Dropbox met synchroniseren.

Opmerking: bestanden die je uploadt via de API, mogen niet groter zijn dan 350 GB.