{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kan ik grote bestanden uploaden naar Dropbox?

Je kunt bestanden uploaden via de desktopapp of de mobiele app, ongeacht hun grootte.

De bestanden die je uploadt naar dropbox.com, mogen maximaal 50 GB zijn.

Alle bestanden die je uploadt naar je Dropbox, moeten kleiner zijn dan de opslagruimte. Als je account bijvoorbeeld een opslaglimiet van 2 GB heeft, kun je één bestand van 2 GB uploaden, of veel verschillende bestanden die samen maximaal 2 GB groot zijn. Als je de opslaglimiet overschrijdt, stopt Dropbox met synchroniseren.

Opmerking: bestanden die je uploadt via de API, mogen niet groter zijn dan 350 GB.