Kan jag ladda upp stora filer till Dropbox?

Du kan ladda upp filer med klienten eller mobilappar, oberoende av storlek.

Filer som laddas upp till dropbox.com får inte vara större än 50 GB.

Alla filer som laddas upp till Dropbox måste vara mindre än det lagringsutrymme du har. Om ditt konto till exempel har ett lagringsutrymme på 2 GB går det att ladda upp en fil på 2 GB eller flera filer med sammanlagd storlek på 2 GB. Överskrider du lagringsutrymmet slutar Dropbox att synka.

Obs! Filer som laddas upp via API får inte vara större än 350 GB.