Sådan opsiger eller ændrer du et privat Dropbox-abonnement

Opdateret Oct 10, 2023
Hvis du har betalt for et Dropbox Plus-, Professional- eller Essentials-abonnement, kan du når som helst opsige dit abonnement. Når du opsiger, ændres din konto til en gratis Dropbox Basic-konto, når din nuværende faktureringsperiode udløber.
highlight icon

Bemærk! Nedgradering af din Dropbox-konto til Basic betyder ikke, at du sletter din Dropbox-konto.

Hvis du abonnerer på en Dropbox Family-plan, kan du læse om, hvordan du opsiger en Family-plan.

Hvis du abonnerer på en Dropbox-teamplan, kan du læse om, hvordan du opsiger en teamplan.

Hvis du er på en prøveversion af Dropbox Plus, Professional eller Essentials, kan du læse om, hvordan du opsiger prøveperioden.

Det skal du vide om at ændre eller opsige din plan

Når du opsiger en betalt Dropbox-plan, ses ændringen måske ikke med det samme på din Dropbox-konto. Din konto ændres til Dropbox Basic, når din nuværende faktureringsperiode (månelig eller årlig) udløber, og du bliver ikke opkrævet betaling igen.

Når du skifter til en Basic-konto, mister du ikke adgangen til nogen af dine filer og mapper, der er gemt i Dropbox. Du får dog kun 2 GB lagerplads. Hvis du overskrider lagerkvoten for din Basic-konto, stopper Dropbox synkroniseringen af filer til dine enheder.

Opsig et personligt Dropbox-abonnement

Sådan opsiger du dit abonnement på Dropbox Plus, Professional eller Essentials:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Annuller plan nederst på siden.
  6. Vælg en årsag til opsigelsen.
  7. Klik på Fortsæt annullering eller Bekræft ændringer, og følg vejledningerne.

Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at dit abonnement er opsagt.

Sådan ændrer du en privat Dropbox-plan

Sådan ændrer du dit abonnement på Dropbox Plus, Professional eller Essentials til en anden privat plan:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Skift plan nederst på siden.
  6. Vælg den plan, du vil skifte til.
  7. Klik på Gennemse ændringer.
  8. Klik på Bekræft ændring.

Sådan kontrollerer du, om din ændring eller opsigelse er blevet behandlet

Hvis du opsiger eller ændrer din plan på dropbox.com, modtager du en bekræftelsesmail med emnelinjen "Dropbox-plan fornys ikke" fra no-reply@dropbox.com.

Hvis du opsiger eller ændrer din plan via appbutikken på din mobilenhed, modtager du muligvis en e-mail fra en udbyder. Hvis du ikke modtager en e-mail fra udbyderen, anbefaler vi, at du kontakter deres supportteam.

Du kan bekræfte ændringen eller opsigelsen af din plan på dropbox.com ved at gå til fanen Fakturering i kontoindstillingerne og klikke på Skift ud for Faktureringsperiode. Du bør se meddelelsen "Nedgradering af planen er planlagt".

Løs problemer med at ændre eller opsige din plan

Det skal du vide

• Hvis du sletter Dropbox-appen fra din computer eller telefon, bliver din Dropbox-plan ikke opsagt, og din Dropbox-konto bliver ikke slettet.
  • Hvis du lader det kreditkort, som er knyttet til betalingen af Dropbox, udløbe, er det ikke en opsigelse af din Dropbox-plan, og det forhindrer ikke, at du bliver opkrævet betaling. Din bank kan have overført betalingerne til dit nye kort automatisk. Vi anbefaler, at du kontakter din bank.

Kontrollér dine faktureringsdatoer

Du kan se dine tidligere og kommende faktureringsdatoer på faktureringssiden i dine kontoindstillingerdropbox.com/account/billing. Din næste faktureringsdato vises under Kommende faktura i højre side af faktureringssiden.

Find e-mailadressen til din Dropbox-konto

Hvis dit kontoudtog indeholder en Dropbox-opkrævning, men du ikke kan huske, hvilken e-mailadresse du er tilmeldt med, kan du slå opkrævningen op ved hjælp af transaktions-id-værktøjet.

Få mere at vide om, hvordan du slår kreditkortopkrævninger for Dropbox op

Kontrollér din nuværende Dropbox-plan

Hvis du ikke er sikker på, hvilken type konto du har lige nu, kan du logge på Dropbox og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbagebetaling og support

Hvis du oplever problemer med din konto, eller hvis du mener, der er en fejl i faktureringen, kan du se, hvordan du får hjælp, i dine supportmuligheder

Læs mere om tilbagebetaling eller om, hvordan du anmoder om tilbagebetaling fra iTunes.

Hvad hvis jeg ikke kan opsige abonnementet online?

Hvis du ikke kan opsige abonnementet online, eller hvis du foretrækker at opsige det på en anden måde, kan du opsige dit abonnement ved at sende et fysisk brev.

For at opsige dit abonnement via brev:

• Du kan bruge denne skabelon. Udfyld den, og send den til nedenstående adresse.
  • Hvis du ikke ønsker at bruge vores skabelon, kan du sende et brev med din anmodning om opsigelse. Angiv følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn
    • Den e-mailadresse der er tilknyttet din konto. Hvis du ikke kender den, skal du angive den e-mailadresse, vi bedst kan kontakte dig på
    • Betalingsmetoden du har brugt med Dropbox (kreditkort, PayPal osv.)
    • For kredit-/debetkortgebyrer enten et transaktions-id eller følgende oplysninger:
      • Korttype (Visa, MasterCard osv.)
      • Kortets første 6 cifre
      • Kortets sidste 4 cifre
      • Det fulde navn på kreditkortet
      • Datoen for sidste opkrævning fra Dropbox
      • Det opkrævede beløb.
      • Postnummeret for afregningen.
    • For PayPal-gebyrer et PayPal-transaktions-id
    • For iDeal- eller SEPA Direct Debit-gebyrer:
      • De sidste fire cifre i dit IBAN-nummer
      • Mandatreferencenummer (MRN)
      • Dato for opkrævningen.
      • Det opkrævede beløb.
      • Faktureringsland

Hvor skal e-mailen sendes til?

Hvis du bor i USA, Canada eller Mexico, skal du sende brevet med opsigelsen til:

Dropbox, Inc.

P.O. Box 77767

San Francisco, CA 94107

Hvis du bor et andet sted, skal du sende brevet med opsigelsen til:

Dropbox International Unlimited Company

PO Box 13480

Dublin 2

Irland

highlight icon

Bemærk: Det tager længere tid for os at modtage og behandle breve, der er sendt med fysisk post, især hvis vi ikke modtager alle de oplysninger, der er anmodet om ovenfor. Hvis din konto debiteres, før vi har behandlet dit opsigelsesbrev, vil gebyrerne ikke blive refunderet. Hvis din konto snart skal fornys, opfordrer vi dig til at opsige dit abonnement online for at sikre, at din konto bliver opsagt, før den fornys.