Dropbox Plus opzeggen: restitutie en downgraden naar Dropbox Basic

Opmerking: dit artikel is bedoeld voor Dropbox-gebruikers met een Plus- of Professional-abonnement.

Als je je Dropbox Plus- of Professional-abonnement wilt downgraden naar een Dropbox Basic-account, voer je de onderstaande instructies uit.

Het abonnement op je Plus- of Professional-account downgraden

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Kies Abonnement annuleren onderaan de pagina.

Opmerking: Bij een downgrade kun je de eventuele resterende tijd in je huidige abonnement volmaken voordat het Dropbox-quotum van de upgrade vervalt. Na de downgrade wordt je account niet meer automatisch verlengd en worden er geen verlengingskosten in rekening gebracht voor dat account.

Downgraden naar een kleinere Dropbox betekent niet dat aanwezige bestanden worden verwijderd. Wanneer je Dropbox-abonnement wordt gedowngraded, worden je bestanden niet verwijderd. Als je door het downgraden je opslaglimiet overschrijdt, stopt het synchroniseren van bestanden op de apparaten die je hebt gekoppeld aan je Dropbox-account.

Je Dropbox-map synchroniseert alleen bestanden tussen je account en gekoppelde apparaten zolang de opslaglimiet voor je account nog niet is bereikt of overschreden. Je kunt pas weer nieuwe bestanden aan je Dropbox toevoegen of bestanden terugzetten die je uit je Dropbox hebt verwijderd wanneer er voldoende beschikbare opslagruimte vrij is.

Ondersteuning via Twitter

Contact support