{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

De openbare map

Belangrijke wijzigingen aan de openbare Dropbox-map

Met ingang van 1 september 2017 zijn openbare links uitgeschakeld voor alle gebruikers. Hieronder vind je meer informatie.

Gebruikers van Dropbox Basic (gratis)

Vanaf 15 maart 2017 is de openbare map in je Dropbox-account een standaardmap. Deze map is standaard alleen zichtbaar in jouw account. Deze verandering vindt automatisch plaats.

Dit moet je weten:

• Alle bestanden in je openbare map blijven daar gewoon staan, maar openbare links naar die bestanden werken niet meer.
  • Als iemand klikt op een link naar een bestand in je openbare map, wordt een foutpagina weergegeven.
  • Wanneer je een lijst met je openbare links wilt bekijken, ga je naar de openbare map. Aan elk bestand in deze map was voorheen een openbare link gekoppeld.
  • Dropbox kan bestaande openbare links niet converteren naar gedeelde Dropbox-links.
  • Wanneer je bestanden in je openbare map opnieuw wilt delen, gebruik dan een gedeelde map of gedeelde link.

De openbare map gebruiken om HTML-inhoud weer te geven

Sinds 3 oktober 2016 kunnen gebruikers van Dropbox Basic (gratis) geen HTML-inhoud meer weergeven in een webbrowser via openbare links. Als je Basic gebruikt en je een website hebt gemaakt die rechtstreeks HTML-inhoud uit je Dropbox-account weergeeft, wordt deze niet meer weergegeven in de browser. De HTML-inhoud zelf blijft gewoon in Dropbox staan en je kunt deze inhoud delen met een van onze andere methoden voor delen.

Vanaf 1 september 2017 kunnen Dropbox Plus- en Business-gebruikers geen HTML-inhoud meer weergeven. Bovendien worden de openbare map en de bijbehorende functionaliteit voor delen uitgeschakeld.

Accounts die na 4 oktober 2012 zijn gemaakt

Dropbox-accounts die na 4 oktober 2012 zijn gemaakt, hebben geen openbare map meer. Als je snel bestanden wilt delen, kun je een gedeelde link gebruiken. Gedeelde links werken ook als de persoon met wie je deelt geen Dropbox-account heeft.