{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Het auteursrechtbeleid van Dropbox

Belangrijke kennisgeving over auteursrechtelijk beschermd materiaal

Gebruik alleen gedeelde mappen, openbare links en fotogalerijen voor bestanden waarvoor je gerechtigd bent deze met anderen te delen, bijvoorbeeld documenten, foto's, software, muziek en video's die jij zelf hebt gemaakt. Je hebt niet het recht om bestanden te delen tenzij jij de houder van het auteursrecht bent of je van de gerechtigde toestemming hebt gekregen om deze bestanden te delen. Het kopen of legaal verwerven van video's, muziek, eBooks of software geeft je nog niet het recht om materiaal met derden via internet te delen.

Als je twijfelt of je het wettelijke recht hebt om bepaalde bestanden te delen, kun je ze beter niet delen. Door het gebruik van de gedeelde map, openbare map of elementen uit fotogalerijen verklaar je dat bestanden in zulke mappen niet strijdig zijn met de Servicevoorwaarden van Dropbox en dat jij volledig eigenaar bent van het auteursrecht of toestemming hebt gekregen van de gerechtigde om ze te delen. Dropbox hanteert het beleid dat de accounts worden beëindigd van gebruikers die herhaaldelijk het auteursrecht schenden of voor wiens accounts verschillende beschuldigingen van inbreuk bestaan. Als je regelmatig bestanden deelt die inbreuk maken op de auteursrechten van anderen, wordt je account beëindigd.

Ga voor meer informatie over het auteursrechtbeleid van Dropbox en de stappen voor het melden van een inbreuk op het auteursrecht naar de DMCA-pagina van Dropbox.